Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylan Kazada Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylan Kazada Ölüyor Mu?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 65. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doktor Gülben’e, bebeğinin iyi olduğunu ama stresten uzak durmasını istiyor. Esad, Gülben’in ablasının yanına gitmesini istemiyor. Karı koca bu yüzden tartışıyor ve Gülben evi terk edip ablasının yanında kalmaya başlıyor. Esad, durumu açıklayınca Safiye, Gülben’i eve almak istemiyor. Doktor hanım, Gülben ile Safiye’yi birlikte seansa alıyor. Han ile Ceylan, terapiste gidiyor ve çıktıktan sonra tartışıyorlar. Ceylan, Han’ı terk ediyor. Kaza geçiren Ceylan ölüyor mu?

Salı Dizileri 2022

Ceylan Kazada Ölüyor Mu?

Masumlar Apartmanı 66. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Esad, Gülben’i hastaneye götürüyor. Doktor Gülben’i muayene ediyor ve ona bebeğin iyi olduğunu ancak stresli ortamlardan uzak durması gerektiğini söylüyor. Safiye, Gülben’in kazağını bırakmak için onun evine gidiyor. Gülben ile Esad’ın evde olmadıklarını öğrenince panik oluyor.

MASUMLAR APARTMANI 65. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şennur, oğlunu arayıp nerede olduklarını soruyor. Gülben, ablasının duymaması için çırpındığını gören Esad, Gülben’in canının İncir istediğini incir aramaya çıktıklarını söylüyor. Eve geldikten sonra Esad, Gülben’in ablasının panik olmasından nasıl korktuğunu görüp onun ablasının yanına gitmesini istemediğini söylüyor.

Gülben, Esad’ın kendisinden böyle bir şey istemesine çok öfkeleniyor ve o gece ablasının yanında kalıyor. Evdekilere de Esad’la tartıştıklarını söylüyor. Herkes Esad’a Gülben’i üzdüğü için cephe alıyor. Safiye, Naci’yi Esra ile konuşurken görüyor. Naci’yi çağırıp ona yüzükleri veriyor.

O yüzükleri taktığı için onun hastalandığını söylüyor. Naci, yüzükleri Safiye’ye verip bir gün tekrar kocası olarak o eve gireceğini söylüyor. Esad, Hikmet’in aldığı gerdanlığı onun ısrarıyla Gülben’e veriyor. Gülben, gerdanlıkla sorunlarının çözülemeyeceğini söyleyince Esad, her şeyi onlara anlatıyor.

Safiye, durumu öğrenince hemen Gülben’den evine gitmesini istiyor. Bebeğe kendisi yüzünden bir şey olacağını düşünüyor ve onu eve almak istemiyor. Doktor hanım onların tartışmalarını duyuyor ve ikisiyle birlikte seans yapıyor. Safiye’yi, uğursuz olmadığına inandırmaya çalışıyor.

Ceylan, Han’ı çift terapistine götürüyor. Orada ikili tartışmaya başlıyor. Seanstan çıktıktan sonra Han’ın değişmediğini gören Ceylan, ona kendisinden uzak durmasını bir daha karşısına çıkmamasını istiyor. Han onu durdurmaya çalışsa da Ceylan arabasına binip oradan uzaklaşıyor. Han da arkasından gidiyor. Ceylan, biraz ilerde kaza yapıyor.

Han, İnci’nin başına gelenleri hatırlayıp dejavu yaşıyor. Korkarak Ceylan’ın arabasının yanına gidiyor. Onun başının kanadığını görüyor.

Masumlar Apartmanı 65. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han Ceylan’ın Kaza Geçirmesiyle Dejavu Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler