Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer İle Türkan Çok...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer İle Türkan Çok Güzel Bir Gün Geçiriyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Türkan, Somer’i sarhoş bir şekilde eve getiriyor. Somer baba olacağını söyleyince Türkan, başka bir kadın olduğundan şüpheleniyor. Somer yalanlayınca onun baba olmak istediğini zannediyor. Mine, Türkan’la buluşup ona her şeyi anlatacağı sırada eski kocası geliyor. Mine, hastaneye kaldırılıyor. Somer, Türkan’la oraya gidiyor ve Mine’nin yanında eski kocasını görüyor. Bebeğin ondan olduğunu düşünmeye başlıyor. Üç Kız Kardeş 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Somer ile Türkan, çok güzel bir gün geçiriyor.

Salı Dizileri 2022

Somer İle Türkan Çok Güzel Bir Gün Geçiriyor!

Üç Kız Kardeş 8. bölüm 1. fragmanında; Derya, geç saatte eve geliyor. Rüçhan, Türkan’a pahalı bir mücevher hediye ediyor. Türkan ise, bu evliliği pahalı mücevherler için yapmadığını, kendisi için en büyük hediyenin Somer’in kendisini sevebilmesi olduğunu söylüyor. Somer, Türkan’ın konuşmasını duyuyor. Onunla birlikte deniz kıyısına gidip çok güzel vakit geçiriyor. Somer, Mine’nin yanına gidip bebeğin kendisinden olup olmadığını soruyor.

İşte Üç Kız Kardeş 8. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Türkan, Somer’i sarhoş bir şekilde eve getiriyor. Somer, bu şekilde nasıl baba olacağını sayıklayıp duruyor. Mine de sabaha kadar sürekli Somer’i arıyor. Türkan, Somer’in telefonuna bakmak istiyor. Ancak telefonun şarjı bitiyor. Sabah evdekiler korna sesiyle uyanıyor. Mine, kapıya gelip sürekli kornaya basıyor.

Tam Türkan arabanın yanına gittiği sırada, arabanın uzaklaştığını görüyor. Özer, onlardan önce Mine’yi oradan uzaklaştırıyor. Ona, bu işlerin böyle olmayacağını böyle yaparsa kendisinin zararlı çıkacağını söylüyor. Rüçhan, Türkan’a ne olursa olsun bir daha dışarı çıkmamasını söylüyor.

Türkan, babasının gasba uğradığını öğrenip önce babasının yanına, sonra annesiyle konuşmaya gidiyor. Mine, Türkan’ı arıyor ve onunla konuşmak istediğini söylüyor. Somer, Türkan’ın Mine’yle görüşmeye gittiğini öğreniyor ve onu durdurmaya çalışıyor. Mine, Türkan’a sevdiği insanla ayrıldığını, o kişiyi onun da tanıdığını söylüyor.

O sırada eski kocası geliyor ve Türkan masadan kalkıp gidiyor. Somer Türkan’ı alıp eve getiriyor. Türkan, Somer’e annesinden Mine’yle konuşmaya gittiğini saklamasını istiyor. Rüçhan, durumu öğrenip Türkan’ın telefonunu kırıyor. Somer, gidip Mine’ye Türkan’dan uzak durmasını ondan hoşlanmaya başladığını söylüyor.

Rüçhan’ın çok istediği zeytinlik açık artırmaya çıkıyor. Somer, Mine’nin eski kocasına orayı kaptırmak istemiyor. Rüçhan, Somer’den zeytinliği ona bırakmasını kendisinin daha sonra orayı daha ucuza alacağını söylüyor. Somer orada Mine’ye, bebeğinden değil ondan vazgeçtiğini söylüyor. Mine, bunu duyunca fenalaşıyor.

Somer, dayanamayıp Türkan’la hastaneye gidiyor. İçeri girdiğinde ise Mine’yi eski kocasıyla birlikte görüyor. Eski kocasının Mine’ye bebekleriyle birlikte çok mutlu olacaklarını söylediğini duyuyor.

Üç Kız Kardeş 7. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Derya İle Dönüş Birbirlerine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler