Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Son İki Günde...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Son İki Günde Neler Yaşandı?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 26. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azra, Hande’nin suçlamalarını kabul edip Efe’yle ilişkisi olduğunu yalanlamıyor. Bora, Hande’nin müvekkilini nereden tanıdığını hatırlıyor. Hande, davasına odaklanıyor. Bora, Sanem’e gelen çiçeği görüp onu takip ediyor. Ama dayısıyla buluştuğunu anlayınca mutlu oluyor. 48 saat sonra Sanem ile Bora, uyandıklarında evlendiklerini öğreniyor. Çolpan ile Erman’da, evleniyor. Azra ise Efe’nin kendisine oynadığı oyunu öğreniyor. Son iki günde neler yaşandı?

Salı Dizileri 2022

Son İki Günde Neler Yaşandı?

Evlilik Hakkında Her Şey 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hande, Azra’nın evine gittiğinde onları birlikte görüyor. Azra’yı, Efe’nin gözüne girmek için kendisini kullanmakla suçluyor. Hande’nin daha fazla üzülmesini istemeyen Azra, durumu kabul ediyor. Bu Hande’yi hırslandırıyor. Efe, bunu yaptığı için Azra’ya teşekkür ediyor. Azra, çocuklarına gerçeği anlatıyor. Ancak hiç birini inandıramıyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hande ile Azra, müvekkilleriyle bir araya geliyor. Bora, Hande’nin müvekkilini nereden tanıdığını hatırlıyor. İçeri girip Azra’ya, davayı kazandığını o kadının zaten kocasıyla onu dolandırmak için evlendiğini açıklıyor. Bora, bir saunanın olduğunu orada kadınlara zengin adam bulduklarını ve o yerin sahibinin komisyon aldığını söylüyor.

Azra, Hande’ye bu davada onun kazanması için uğraşmayacağını, adalet için savaşmak istediğini söylüyor. O saunaya Efe gidip onlardan önce gidiyor. Azra ile Hande de oraya koca aramak için gittiklerini söylüyor. İşletmenin çöpçatanı onları Efe ile tanıştırıyor. Öyle olunca adamın gerçek yüzü ortaya çıkıyor.

Adamı şahitlik etmeye ikna ediyorlar ve dava anlaşmalı bir şekilde sonuçlanıyor. Ural, Türkiye’ye döner dönmek Sanem’i arıyor ve onunla görüşmek istiyor. Bora, Sanem’in gelen telefonla dağıldığını anlıyor. Üstüne bir de ona gelen çiçeği görüyor. Sanem, bir otele gidiyor.

Bora ona takip ediyor. Sanem’in dayısıyla buluştuğunu anlayınca rahatlıyor. Oraya Çolpan ile Erman’da geliyor. Çolpan, Bora için abisinden özür dilemek için oraya geliyor. Ama tartışma büyüyünce özür dilemekten vazgeçiyor. Abisi rahatsızlanıp hastaneye kaldırılıyor. Çolpan, abisinin yanına gidip ondan özür diliyor. Abisi de, DNA testinin sonucunu değiştireceğini ancak karşılığında, ondan Erman’la evlenmesini istiyor.

48 saat sonra Sanem ile Bora, aynı yatakta uyanıyor. Sanem ile Bora, ellerindeki yüzüğü ve başlarında duran evlenme cüzdanını görüp şok oluyor. Erman ile Çolpan’da, çocuklara bir an durumlarını anlatmak için sözleşiyor. Azra ise, Efe’ye tokat atıp böyle bir şeyi nasıl kendisine yapabildiğinin hesabını soruyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Efe’nin Oynadığı Oyunu Öğreniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler