Ana SayfaDizilerBaba 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir'e Büşra'dan Büyük Darbe!

İlgili Postlar

Baba 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir’e Büşra’dan Büyük Darbe!

Show Tv’nin sevilen dizisi Baba, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Emin, hastaneye kaldırılıyor ve çocukları onun felç olduğunu öğreniyor. Kendisine gelen Emin, Cemal’i çağırıyor ve onunla birlikte sadece Kadir’in bildiği bir yere gidiyor. Kadir’e, kardeşlerini emanet ediyor. Servet, İlhan’ı inşaattan aşağı itiyor. Büşra’nın İlhan’la görüştüğü ortaya çıkınca Yaşar onu evden kovuyor. İlhan’ın babası Elif’i, temsilcisi olmasını istiyor. Kadir, Elif’in şirkette söz sahibi olup İlhan’ın şirketinin temsilcisi olduğunu öğreniyor. Üzerine Büşra’nın da hisselerinin yönetimini ona verdiğini öğreniyor. Kadir’e, Büşra’dan büyük darbe geliyor.

Salı Dizileri 2022

Kadir’e Büşra’dan Büyük Darbe!

Baba dizisinin 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Emin, Servet’in fotoğraflarını görünce fenalaşıyor. Çocukları onun felç geçirdiğini öğreniyor. Yaşar, babasının Servet yüzünden felç olduğu için onu evden kovuyor. Servet, İlhan’ı arayıp ona kimsesiz kaldığını ve bundan sonra o ne derse onu yapacağını söylüyor.

BABA 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İlhan’ın yanına giden Servet onu inşaattan aşağı itiyor. Onu o halde bırakıp gidiyor. İlhan, bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Ahmet, Yaşar’a Büşra ile İlhan’ın öpüşürken çektiği videoyu izletiyor. Yaşar, Büşra’yı kolundan tuttuğu gibi evden kovuyor ve ona bundan sonra onun gibi bir kardeşi olmadığını söylüyor.

Bu durum Büşra’nın çok ağırına gidiyor. İlhan’ın hastanede olduğunu öğrenip onun yanına gidiyor. İlhan’ın babası durumu öğrenip onun yanına gidiyor ve oğlunu ona emanet ettiğini söylüyor. Kadir de, Büşra’nın İlhan’la görüştüğünü öğrenip onun yanına gidiyor. İlhan’ın kendilerine ve babasına neler yaptığını söyleyip ondan bu yanlıştan dönmesini istiyor.

Büşra ise, ilk kez birinin kendisinin gözlerinin içine bakıp dinlediğini söylüyor. Emin, Kadir’den Cemal’i çağırmasını istiyor. Cemal gelip Emin’i alıp götürüyor. Nereye gittiğinden sadece Kadir’in haberi oluyor. Emin, Kadir’e kardeşlerini ona emanet ettiğini söylüyor. Oraya bir dükkan kiralayan Emin, bakkal dükkanı açıyor.

Elif, şirkete gelip Kadir’e fabrikadaki işçilerin çıkarılacaklarını duyunca greve gideceklerini söylüyor. Kadir ona, kimseyi işten çıkarmasını şart koştuğunu söylüyor. Elif ise, fabrikanın yönetimini kendisine vermeyi kabul ettiğini söylüyor. İlhan’ın babası Elif’i yanına çağırıp ona holdingde şirketinin temsilcisi olmasını istediğini söylüyor.

Elif, onun hiçbir teklifini kabul etmemek üzere onun yanına gidiyor. Ancak, teklifi duyunca kabul ediyor. Kadir, yönetim kurulunda İlhan’ın yerine temsilci olarak Elif’i görüyor. Ona, holdingde söz sahibi olamayacağını söylüyor. O ise bildiğini söylüyor ve içeri Büşra giriyor. Kadir, Büşra’nın bunu yaptığına inanamıyor.

Baba 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emin Hastanedeyken Ev Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler