Ana SayfaDizilerSadakatsiz 55. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Volkan İle Asya Öpüşüyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 55. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Volkan İle Asya Öpüşüyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Volkan, Derya’nın kapısına gidip göz yaşı döker ve Asya’nın gerçekten Derin’le arasını bozmak için oyun mu oynadığını bilmek ister. Ertesi gün Derya, Asya’nın yanına gidip Volkan’ın, çok acı çektiğini ve asla Derin’e dönmek istemediğini söyler. Asya’nın buna inandığını düşünen Derin ile Volkan, zafer kazanmanın mutluluğunu kadeh kaldırarak kutlar. Sadakatsiz 55. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Volkan ile Asya öpüşüyor!

Çarşamba Dizileri 2022

Volkan İle Asya Öpüşüyor!

Sadakatsiz 55. bölüm 2. fragmanında; Asya, evi dağıtıp Volkan’ı arıyor ve ondan Ali’yi eve getirmemesini istiyor. Volkan, kendisi tek Asya’nın evine gidiyor. Asya ona, eve hırsız girdiğini belki onun kendisine inanmayacağını, kendisinin eve dağıttığını düşüneceğini söylüyor. Volkan, Asya’ya yakınlaşır ve onu öpüyor. Asya, Derin’le boşanmadan onun kendisine dokunamayacağını söylüyor.

İşte Sadakatsiz 55. bölüm 2. fragmanı…

SADAKATSİZ 54. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, Volkan’ın yanından ayrıldıktan sonra Derin’in oraya geldiğini görür. Hemen dönüp Volkan’a, Derin’in geldiğini söyleyip onu uyarır. Volkan, arka kapıdan çıkıp Derin’e yakalanmaz. Daha sonra otele gelir ve Asya’yı görmediğini söyler. Hatta, ona gerdanlık falan hediye de etmediğini söyler.

Volkan’n sert çıkışıyla Derin, ona inanmak zorunda kalır. O gece Volkan, Derin’e kendisini takip ettiği için tavır alır. Onun kendisine güvenmediği ve sürekli kendisini Asya’dan kıskanmasından bıktığını söyler. Derin, Volkan’ın eve geç geleceğini öğrenince hemen Onur’u arar. Asya, İstanbul’dayken Onur’la buluşup ona Derin’in onu Volkan’ı kıskandırmak için kullandığını söyler.

Onur, Derin’i evine çağırır. Daha sonra Asya’yı arayıp doğru söylediğini Derin’in kendisini aradığını, onu eve çağırdığını söyler. Asya, hemen Onur’un evine asistanını gönderir ve ondan görüntü çekmesini ister. Onur Derin’e inanmadığını söyler. Oda, inkar eder. Ondan hoşlandığı için buluşmak istediğini söyler.

Onur, Derin’den ispatlamasını söyleyip onu öper. O görüntüler Asya’nın eline ulaşır. Derin, Asya’nın elinde görüntülerinin olduğunu görür. Gönül, Asya’nın odasına kendisi yerleşir ve ona küçük bir oda verir. Asya Derin’den, annesini hastane yönetiminden çekilmesini ve Volkan’a devir etmesini ister.

Derin, annesine durumu anlatmak zorunda kalır. Gönül, kızına kızsa da hastane yönetimini bırakır. Gidip Asya’yla konuşur. Ona hastane yönetiminden çekildiğini söyleyip o videoyu silmesini ister. O sırada Volkan arar ve Gönül onların birlikte Sapanca’ya gideceklerini öğrenir.

Derin, Volkan’ın oğluyla baş başa hafta sonu geçireceğini zanneder. Gönül Derin’e, Asya’nın Volkan’la tatile gittiğini söyler. Derin, annesiyle birlikte arabaya binip Sapanca’ya gider. Asya, önceden Derin’in geldiğini öğrenir ve restoranda kendi şarkılarının çalınmasını sağlar.

Volkan, Asya’yı dansa kaldırır. O sırada Derin ile annesi içeri girer. Derin, Asya’nın tehditlerinden kurtulamayacağını anlayıp Volkan’a, Onur’la öpüştüğünü ve Asya’nın kendisini o videoyla tehdit ettiğini, bunları onun planladığını söyler. Volkan, duydukları karşısında donup kalır.

Sadakatsiz 55. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’nın Oyununa Oyunla Karşılık Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler