Ana SayfaDizilerMahkum 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış ile Fırat Efkan'a Karşı Birlikte...

İlgili Postlar

Mahkum 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış ile Fırat Efkan’a Karşı Birlikte Hareket Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 16. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Büge, oğlunun Efkan’ın elinde olunca sinir krizi geçirir. Sasha, onu sakinleştirmeye çalışır. Efkan Fırat ile Barış’a, eğer çocuklarına sağ salim ulaşmak istiyorlarsa kendilerini mahkum ettirmeleri gerektiğini söyler. Barış ile Fırat, şimdi ne yapacak? Mahkum 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Barış ile Fırat, Efkan’a karşı birlikte hareket ediyor.

Perşembe Dizileri 2022

Barış ile Fırat Efkan’a Karşı Birlikte Hareket Ediyor!

Mahkum 16. bölüm 2. fragmanında; Fırat, Cemre’ye kızının oradan oraya savrulmasından çok sıkıldığını söylüyor. Öte yandan Barış Büge’yi teselli etmeye çalışıyor. Fırat, Tehlikeli bir dövüşe giriyor. Cemre, kendisinden saklanan büyük sırrı öğreniyor. Hapishane müdürü de Fırat ile Barış’ın işini bitirmek için bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

İşte Mahkum 16. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Barış ile Fırat’ın, ortadan kaybolmasıyla herkes büyük bir merak içine girer. Efkan, onları bayıltıp zincirlere bağlar. Sasha, bayıltıldığını anlar. Ama, Barış’ı göremez. Büge, Barış’ın başına bir şey geldiğinden endişelenir ve Sasha’yla buluşur. Ona inanmayıp, Zahit beyi arayıp kocasının kayıp olduğunu söyler.

Zahit, gidip Sinyör’ün elinden oğlunu kurtarır. Fırat Sinyor’a, ona ihanet eden kişilerin isimlerini vereceğini söyler. Sinyör, Fırat’ı serbest bırakır. Cemre, Fırat’ın onlara verdiği planla Nazlı’yı almak için harekete geçerler. Bir ambulansla girip Nazlı’yı almaya çalışıyorlar. Ancak, bu planları tutmaz.

Fırat Sinyor’e, ona ihanet eden dört isim verir. Sinyor ise Fırat’tan, Sadullah’ın sakladığı tarihi eserleri getirmesini ister. Fırat, mecburen o tarihi eserleri almak için Barış’la iş birliği yapar. Sadullah’ı kumar masasına oturtup onu oyalarlar. Paşa ile Sasha, adamları etkisiz hale getirip tarihi eserleri oradan çıkartır.

Tarihi eserler Sinyor’un eline ulaşır. Efkan, Fırat’dan kızına kavuşması şartıyla başka bir şey daha ister. Fırat mecbur kalıp, onun dediği gibi tarihi eserleri onun dediği yere yerleştirir. Barış, Sinyör’ün partisinin organizasyonunu Büge’nin yapmasını ister. Büge, organizasyonu yapar. Sasha, istediği yerlere silah koyar.

Ama onların hesaplamadığı bir şey olur. Sinyör, oradan ayrılıp konağı zincirler ve kimsenin dışarı çıkmamasını sağlar. Barış, başka bir plan yapıp orada kedisini tehdit eden herkesi öldürmek ister. Ama Sinyor’un bu yaptığıyla Fırat’la, kader birliği durumuna düşer.

Fırat, üstünde bomba olan kişinin yanına gidip içerideki insanları kurtarmak için mücadele eder. Köşkten ayrılan Sinyör, herkesi içinde patlatmak için kendi teknesinden geri sayımı başlatır. Son saniyeye kadar Fırat, bombayı etkisiz hale getirmeye çalışır. Son saniyelerde kaçmaya başlar.

Mahkum 16. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Efkan Fırat’la Barış’tan Mahkum Olmalarını İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler