Ana SayfaDizilerBaba 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emin Hastanedeyken Ev Karışıyor!

İlgili Postlar

Baba 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emin Hastanedeyken Ev Karışıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Baba, 8. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Evinden İlhan’ın tehditleri yüzünden kovulan Servet, onun karşısına çıkıp bundan sonra ne isterse onu yapacağını söyler. Daha sonra ikili sarılır. Ama Servet onu inşaattan aşağı iter. Servet, bunları gerçekten yapıyor mu? Yoksa hayal mi ediyor? Baba 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Emin, hastanedeyken ev karışıyor.

Salı Dizileri 2022

Emin Hastanedeyken Ev Karışıyor!

Baba 8. bölüm 1. fragmanında; Emin, hastaneye kaldırılıyor. Ahmet’in eline Büşra ile İlhan’ın, öpüşürken fotoğrafı geçiyor. Yaşar, babası yokken evde onun gibi davranıyor ve Büşra’yı dinlemeden yargılayıp onu evden kovuyor. Kadir, durumu öğrenip Büşra’ya arka çıkıyor. Emin, iyileşmeden çocuklarının karşısına çıkmak istemiyor. Onların kendilerini öyle görmesini istemiyor. Servet ile Merve, hiçbir şeyi umursamadan lüks hayata adımlarını atıyor.

İşte Baba 8. bölüm 1. fragmanı…

BABA 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Büşra, babasına kendisini korumadığını söyledikten sonra evi terk edip Kadir’in yanına taşınır. Kadir, evde gizli kamera olduğunu anlar. Servet, gizli kamerayı almak zorunda kalır. İlhan, Büşra’ya karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Ona çiçekler gönderir. İkili gece buluşup piknik yapar.

İlk kez birinden ilgi gören Büşra da onda karşı bir şeyler hissetmeye başlar. İlhan, Büşra’yı öper. Kadir, fabrikaların durduğunu ve babasının holdinge gitmediğini öğrenip babasını arar. Onunla konuşmaya eve gelir ve Emin ona, fabrikayı satmamasını nasıl yaparsa yapmasını şirketi yönetmesini söyler.

Kadir, çareler ararken amcasının yarım kalan bir sözleşmesi olduğunu öğrenir. Adamın kalp krizi geçirdiğini, onun İpek isminde bir kızı olduğunu öğrenip kızı bulur. Onunla konuşup İpek’e, ortaklık teklif eder. İpek, ortaklığı 40 milyon dolar karşılığında kabul eder. Ancak tüm yönetimin kendisine ait olmasını ister.

Kadir, işçi çıkartmaması karşılığında onun teklifini kabul eder. İmzalar atılır ve İpek parayı hemen gönderir. İlhan, bu durumu öğrenince Servet’i yanına çağırır ve ona neden Kadir’in ortaklığını kendisine söylemediğini hesabını sorar. Servet, İlhan’a sert çıkar.

Ona ne yaparsa yapmasını, artık onun oyuncağı olmayacağını söyler. Eve gidip babasına her şeyi anlatmak ister. Fazilet, Emin’in daha önceki karısını ve çocuğunu öğrenir. Emin, gözyaşları içinde onların nasıl gözlerinin önünde öldüğünü anlatır. Fazilet, Kadir ismindeki bir evlatlarını da gölde boğulmasıyla iki evlat acısı birden yaşayan Emin’in bu kadar katı olmasının sebebini anlar.

Emin, gidip Büşra’yı eve getirir. Ahmet’i ise onun yanına yaklaştırmaz. Onunla sonra konuşacağını söyler. Servet, babasına İlhan tarafından tehdit edildiğini anlatacağı sırada babasının eline o görüntüler geçer. Emin, gördükleri karşısında öfkeden deliye döner ve Servet’e onu evlatlıktan ret ettiğini söyleyip evden kovar. Daha sonra fenalaşıp yere yığılır.

Baba 8. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Servet İlhan’ı Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler