Ana SayfaDizilerYargı 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cinayeti Çözen Ilgaz Şimdi Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Yargı 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cinayeti Çözen Ilgaz Şimdi Ne Yapacak?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 27. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Neva, duyduklarını abisine anlatıyor. Eren gibi, o da Metin müdürden şüphelenmeye başlıyor. Görüntülerden onun cinayet silahını değiştirdiğini görüyorlar. Merdan, suçu üstlenecek birini buluyor. Ama bu arada Ilgaz, cinayeti tek başına çözüyor. Zafer’i, Çınar’ın öldürdüğünü ve babasının da suçun üstünü örtmeye çalıştığını anlıyor. Ailesi ile sevdiği kadın arasında kalan Ilgaz, şimdi ne yapacak?

Pazar Dizileri 2022

Cinayeti Çözen Ilgaz Şimdi Ne Yapacak?

Yargı dizisinin 28. bölüm 1. fragmanı henüz yayınlanmadı. Eren, Metin müdürün kolunun kanadığını görüyor ve onu tuvalete çekip kolunun kanadığını, o yaranın nasıl olduğunu soruyor. Metin ise, onu azarlıyor. Yanlışlıkla kadınlar tuvaletine girdiklerinden haberleri olmayan ikilinin konuşmalarını Neva duyuyor. Yekta, Ilgaz’ı alıp ona Yavuz’un suçsuz olduğunu ispatlamak için onunla bir yolculuk yapıyor.

YARGI 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ilgaz, Yekta’nın söylediklerinin doğruluk payına inanıyor. Yavuz’un, hastaneden çıkıp Zafer’i öldürdükten sonra evine o zaman içinde geri dönemeyeceğini, eve geldikten sonra ev telefonundan görüşme yapamayacağına ikna oluyor. Yekta, bu deliller doğrultusunda Yavuz’u, hapishaneden çıkarıyor.

Derya savcı, Pınar davasından dolayı tehdit ve saldırıya uğruyor. Pars onu kurtarmak için emniyeti seferber ediyor. Ancak oraya vardığında, Derya savcının onca adamı tek başına etkisiz hale getirdiğini görüyor. Derya savcı, iddianamesini ne olursa olsun değiştirmiyor. Bu arada Ceylin, evde bayılıyor ve hastaneye kaldırılıyor.

Pars, Neva’dan durumu öğrenip Eren’le konuşuyor. Eren, Metin müdüre bu cinayeti kapatmaya çalışmayı yakıştıramadığını söylüyor. Pars, Eren’le birlikte Metin’in cinayet silahını değiştirdiğini güvenlik kamerasından izleyip şok oluyorlar. Bu arada Metin, gidip vasiyetnamesini hazırlıyor.

Çınar’ı, yurt dışına kaçırmak için hazırlık yapıyor. Yekta’nın adamı, Çınar ve Metin’i takip edip onların yapacaklarından haberdar oluyor. Ceylin, tedavi gördüğü hastanede doğum odasına girip bebekleri görünce, bebek yapmaya karar veriyor. Ancak içindeki bu boşluğu öyle doldurabileceğini düşünüyor.

Ilgaz, Ceylin hastanede yatarken geniş bir araştırma yapıyor ve Zafer’le o gün Çınar’ın mezarlıktan çıkıp otobüse birlikte bindiklerini görüntülerle anlıyor. Daha sonra olay yerine gidip Zafer’in yakıldığı yeri görüyor. Cinayeti Çınar’ın işlediğini ve babasının bu durumu örtmeye çalıştığını anlıyor.

Pars ile Eren, Merdan’ın itirafçısının ifadesine inanmıyor. Ancak, Gül’ün o adamı tanıyıp onun kendisine kocasından mektup getirdiğini açıklamasından sonra onların da kafası karışıyor. Ceylin, babasının katilinin bulunduğunu düşünü Ilgaz’la yepyeni bir hayat geçirmek istediği evi buluyor ve kocasına istediği evi bulduğunu söylüyor. Ilgaz, ne yapacağını bilemez halde ona oraya geleceğini söylüyor.

Yargı 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Öğrendikleri Karşısında Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler