Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Efe'nin Oynadığı...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Efe’nin Oynadığı Oyunu Öğreniyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 26. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hande Azra’ya, Efe’nin onun gibi hırslı kadınlardan hoşlanmadığını söyler. Azra da ona, demek ki hoşlandığını söyleyip durumu yalanlamaz. Efe, Azra’nın Hande’yi kıskanıp ona meydan okuduğunu yüzüne vurur. Bora, Sanem’e Ural’dan gelen çiçeği görür. Onun kendisini aldattığını düşünmeye başlar. Sanem, Ural’la buluşmaya gider. Bora da, onu takip eder. Evlilik Hakkında Her Şey 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Azra, Efe’nin oynadığı oyunu öğreniyor mu?

 

 

Salı Dizileri 2022

Azra Efe’nin Oynadığı Oyunu Öğreniyor Mu?

Evlilik Hakkında Her Şey 26. bölüm 2. fragmanında; Hande, Çolpan hanıma gidip ona, sırf Efe’nin kızıyla olan ilişkisi için kendisini kullandığını söyleyip ona çok kızıyor. Çolpan duydukları karşısında şok oluyor. Erman, bir toplantıda Çolpan’a arka çıkıyor. Çolpan yine Sanem ile Bora’yı öpüşürken yakalıyor. Azra, Efe’ye bunu kendisine nasıl yapabildiğini söyleyip ona tokat atıyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 26. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/Gd0BFqxKWN8

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Çolpan ile Erman, Bora ile Sanem’e yakalanınca sevgili rolü yapmaya başlar. Sanem, masanın üzerinde duran DNA testinin sonucunu okuyup onların o testin peşinde olduğunu anlar. Hemen, Bora görmeden üzerine çay döküp çöpe atar. Erman Bora’ya, aynısından kendisine de geldiğini sorun olmadığını söyler.

Çolpan, Efe’nin şirkete geldiğini ve şirketi ele geçirdiğini öğrenir. Sonradan onun şaka yaptığını anlayınca rahatlar. Efe Çolpan’a, iyiliğinin karşılığında ondan eski eşi Hande’yi işe almasını ve ona kaybedemeyeceği bir dava vermesini ister. Çolpan, durumu anlamayınca da Efe ona, beş yıl önce kızları Zeynep’in Hande’nin sürdüğü aranın kaza yapması sonucu öldüğünü ve o günden sonra Hande’nin hayata küstüğünü, onu hayata döndürmek için ondan bunu yapmasını ister.

Çolpan gidip Hande’yi bulur ve ona iş teklif eder. Kocasını evde başka bir kadınla basan ve elinde görüntüleri olan kadının avukatlığını ona verirler. Azra, Eren’in futbol takımına girebilmesi için Efe’den yardım ister. Efe, Eren’i çalıştırıp takıma alınmasını sağlar. Karşılığında ise Azra’dan, Hande’nin üstlendiği davanın karşı taraf avukatı olmasını ister.

Azra, hikayeyi dinledikten sonra onun teklifini kabul eder. Bora, Hande’nin müvekkilini bir yerden tanır ve onun kim olduğunu bulmaya çalışır. Sanem ile Bora, sevgili olur. Bora onu akşam yemeğine çıkartmak ister. Sanem ise, evde yemek yemeyi ve yemekleri kendisinin yapacağını söyler.

Yemek yapmayı bilmeyen Sanem, yemekleri dışarıdan söyleyip kendi yapmış gibi Bora’nın karşısına çıkar. Bora, Sanem’e aldığı hediyeyi içinde gecelik olduğu için vermek istemez. Hediye paketinin içinden fular çıkar ve Sanem ona ilk hediyede iç çamaşırı alanlardan olmadığı için mutlu olduğunu söyler.

Öte yandan Erman’da Çolpan’ı yemeğe çıkarır. Bora ile Erman’ın hediyeleri karışır. Çolpan, Erman’ın teklifini kabul edip onun hayatında olmak istediğini söyler. Ama hediyeyi açıp içinden gecelik çıkmasıyla ortalık karışır. Sanem, kendisine gelen telefonla dağılır.

Hande, Azra’nın müvekkilinden onun Efe’yi kazanmak için bu davayı aldığını söyler. Bu duruma üzülen Hande Azra’nın evine gider. Onları da baş başa görünce Azra’nın kendisine oyun oynadığından emin olur ve onun iyi biri olduğunu zannettiğini söyler.

Evlilik Hakkında Her Şey 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Hande’ye Meydan Okuyor!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler