Ana SayfaDizilerYasak Elma 138. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Çağatay'a Ters Köşe Yapıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 138. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Çağatay’a Ters Köşe Yapıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 137. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, Çağatay’ın teklifini kabul etmiyor. Çağatay ise, Yıldız’ı ne kadar sevdiğini ona göstermek için bir sürpriz hazırlıyor. Yıldız’ın kafası tam karışmışken, Ender Çağatay’ın telefonundan Kumru’ya mesaj gönderiyor. Bunu öğrenen Yıldız, Çağatay’dan intikam almak için, onunla kaçmayı kabul ettiğini söylüyor. Çağatay, hava limanında Yıldız’ı beklerken oyuna geldiğini anlıyor. Yıldız, Çağatay’a ters köşe yapıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Yıldız Çağatay’a Ters Köşe Yapıyor!

Yasak Elma 138. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çağatay, Yıldız’la tekrar bir aile olmak istediğini ona söylüyor. Yıldız ise, kabul etmiyor. Daha sonra Çağatay, Yıldız’ı Halit Can’ın yaralandığını söyleyerek onu eve çağırıyor. Yıldız eve gittiğinde, her yerde fotoğraflarını görüyor. Çağatay, Yıldız’la geçirdikleri mutlu günlerin fotoğraflarından oluşan bir slayt gösterini sunuyor.

YASAK ELMA 137. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, biraz duygusallaşıp eve gidiyor. Durumu annesine anlatıyor. Çağatay, Sedai’yle Ender’le konuşacağını ve bu nişanlılık durumunu bitirmesi gerektiğini, onunla nişanlı olduğu sürece Yıldız’ın kendisine güvenip dönmeyeceğini söylüyor. Ender, onların konuşmasını duyuyor. Hemen bu durumu Caner’le konuşuyor.

Çağatay duştayken onun telefonundan Kumru’ya, hala onu unutamadığını ve kendisine dönmesini istediğini yazan bir mesaj gönderiyor. Kumru, mesajı alınca şok oluyor. Yıldız’a mesajı gösteriyor. Yıldız, Çağatay’ın ikili oynamasına çok sinirleniyor ve ona bir oyun oynamaya karar veriyor.

Önce gidip Çağatay’a teklifini kabul ettiğini söylüyor. Çağatay, Yıldız’la yurt dışına kaçmak için tüm hazırlıkları yapıyor. Ender’le konuşup onunla nişanlılık durumunu bitirmek istediğini, o evde de kendisiyle birlikte yaşamasının doğru olmayacağını söylüyor. Ender, evindeki tadilatın bitmesiyle yalıdan ayrılacağını söylüyor.

Bu arada Yıldız, Doğan’ı çağırıp ona teklifini kabul ettiğini artık gerçek bir karı koca olabileceklerini söylüyor. Doğan, bu duruma çok seviniyor. Handan, Doğan’dan tamamen kurtulma planları yapıyor. Ender, Handan’ın beş parasız olduğunu anlayıp onunla alışverişe gidip durumun gerçek olduğundan emin olup keyfini çıkarıyor.

Şaduman, yeni tanıştığı arkadaşı tarafından kumara alışıyor. Önce bir kaç gün para kazanıyor. Sonra yüklü miktarda borçlanıyor. Durumu Yıldız’a da anlatamadığı için gidip senet karşılığı borçlanıyor. Çağatay, büyük bir sevinçle evden çıkıyor hava alanına doğru yola çıkıyor.

Yıldız ona, yolda olduğunu söylüyor. Çağatay, oraya vardığında Yıldız’ı arıyor. Yıldız ise, kendisinin olması gereken yerde, kocasının yanında olduğunu söylüyor. Çağatay, Yıldız’ın kendisini kandırdığını anlıyor.

Yasak Elma 137. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Tehlikeli Bir Oyunun İçine…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler