Ana SayfaDizilerHakim Dizisi İçin Nefesler Tutuldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Hakim Dizisi İçin Nefesler Tutuldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

Atv’nin yeni dizisi Hakim, ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu büyük ilgi gördü. Merakla beklenen dizinin baş rollerini, Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur başka olmak üzere bir çok usta oyuncu yer alıyor. Hakim dizisinin tanıtımları büyük yankı uyandırdı. Hakim dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde…

Hakim Dizisi İçin Nefesler Tutuldu!

Hakim dizisi, ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Usta oyuncu kadrosuyla ve konusuyla aynı gün yayınlanan dizilere reytinglerde alt edeceği tahmin edilen dizi Hakim, ilk bölümüyle bu akşam Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

İşte Hakim dizisinin ilk bölüm fragmanı…

HAKİM DİZİSİNİN KONUSU!

Yurtdışında büyük bir beğeni ile izlenen, ‘Your Honor’ dizisinin uyarlaması olan Hakim, Limon Film imzası taşımakta. Yakın süreçte ekrana gelecek olan Hakim dizisi; bir hakimin, oğlunun bir suça karışmasının ardından çocuğunu koruyabilmek adına verdiği mücadeleyi, içine düştüğü zor durumu konu alıyor.

Your Honor dizisi, ABD’de 10 bölüm olarak yayımlanmış ve büyük yankı uyandırmıştı. Bu nedenle Hakim dizisinin ilk bölümü merakla bekleniyor. Dizinin kadrosu, izleyicinin ilgisini çekti. Bu denli usta oyuncuyu bir araya getiren dizinin büyük soluklu olacağı tahmin ediliyor.

Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Hakim, muhteşem kadrosuyla ilgileri üzerine çekmeyi başardı. İddiasını ilk tanıtımıyla gösteren yeni dizide Erdal Beşikçioğlu yer alıyor. Erdal Beşikçioğlu’ndan sonra ünlü oyuncu Ebru Özkan da dizide yer alacak isimler arasına girerken Hakim oyuncu kadrosu yeni isimlerle güçlendi. Limon Film imzasıyla sete çıkan Hakim’de Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Hasibe ErenFatih Berk ŞahinEslem AkarSeda AkmanNaz Çağla Irmak ve Gülsen Tuncer gibi birbirinden başarılı usta oyuncular rol alıyor. Usta isimler ile genç oyuncuları bir araya getiren Hakim dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

HAKİM DİZİSİ HAKKINDA!

Limon Film imzası ile Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan dizinin yapımcılığını Hayri Aslan üstleniyor. Dizinin genel koordinatörlüğünü Akın Topuz yaparken, yönetmen koltuğunda iki başarılı isim yer alıyor. Hakim dizisinin yönetmenliğini Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir üstleniyor. Büyük merakla beklenen iddialı dizinin senaryosunu ise Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma ikilisi kaleme aldı.

Yurdaer Okur kimdir?

Ebru Özkan kimdir?

Hakim dizisi, bu akşam ilk bölümüyle Atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Hakim Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler