Ana SayfaDizilerYasak Elma 137. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Tehlikeli Bir Oyunun İçine...

İlgili Postlar

Yasak Elma 137. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Tehlikeli Bir Oyunun İçine Giriyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 137. yeni bölümüyle 4 nisan pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Kumru, Yıldız’ı düştüğü tuzaktan kurtarır. Doğan, o evde kimseyi bulamayınca Ender’in kendisine oyun oynadığını anlar. Ender, Doğan’ın gözünden Handan’ın planı yüzünden düştüğü için onu araştırmaya başlar. Yıldız, yaptığı planla Kumru’yu eve döndürmeyi başarır. Handan, Doğan’ı ortadan kaldırmayı planlar. Çağatay, Yıldız’a onunla tekrar bir aile olmak istediğini söyler. Yasak Elma 137. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, tehlikeli bir oyunun içine giriyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Yıldız Tehlikeli Bir Oyunun İçine Giriyor!

Yasak Elma 137. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, Çağatay’ın teklifini kabul etmiyor. Gidip Doğan’a, teklifini kabul ettiğini artık evliliklerinin gerçek bir evlilik olmasını istediğini söylüyor. Ender, Çağatay’ın Yıldız’la tekrar barışmak istediğini öğrenip kıskançlık krizine giriyor. Çağatay’ın telefonundan Kumru’ya tekrar barışmak istediğini yazan bir mesaj yazıyor. Bunu öğrenen Yıldız, gidip Çağatay’a teklifini kabul ettiğini söylüyor.

İşte Yasak Elma 137. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 136. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Halit Can’ı almak için gittiği evde kimseyi bulamaz. Kumru, oraya gelip Yıldız’ın tuzağa düşürüldüğünü ve Çağatay’ın ve babasının oraya gelmeden hemen oradan ayrılması gerektiğini söyler. Yıldız, oradan ayrıldıktan sonra Çağatay’ı arayıp o eve gitmemesini söyler. Sonra Halit Can’ın okuluna gider ve kendisini arayan müdürün işen ayrıldığını öğrenir.

Birinden para aldığını ve kendisini tuzağa düşürdüğünü anlayan Yıldız, oğlunun kaydını okuldan alır. Çağatay’la buluşur ve bu durumu onunla konuşur. Kumru, annesinin bu işin içinde olduğunu kimseye söylemez. Öyle olunca da bütün oklar Ender’in üzerine çevrilir.

Doğan, Ender’in bu yatığı için ona çok kızar. Ender, Doğan’ın gözünde düşmesinin sorumlusu olarak Handan’ı görür. Hemen onun hakkında araştırma yapmaya başlar. Doğan, Yıldız’ı takip ettirir ve Çağatay ile onun baş başa buluştuğunu öğrenir. Yıldız, artık Doğan’a evet demeye hazırlanırken onun kendisini takip ettirdiğini öğrenip yıkılır.

Ekin ile Kumru, yakınlaşmaya başlar. Bunu öğrenen Yıldız, Kumru’nun bir an evvel evine dönmesi için Emir’le bir plan yapar. Emir, Kumru’nun yemeğine ilaç koyar. Kumru, iş yerinde bayılıp hastaneye kaldırılır. Bunu duyan Doğan, hastaneye koşar. Kızıyla konuşup onun gönlünü alıyor ve eve dönmeye ikna eder.

Doğan, Kumru’yla eve döner. Handan bunu öğrenince planları boşa çıkar. Ender, Handan’ın beş parasız olduğunu ve zengin görünmeye çalıştığını öğrenir. Handan, kızını görmeye yalıya gelir. Doğan, o gittikten sonra Handan’a bir uçak bileti alıp hemen onun ülkeyi terk etmesini ister.

Handan ise, Doğan’ı ortadan kaldırıp kızına düşün mirasa konmak için yollar aramaya başlar. Yıldız ile Çağatay, Halit Can’ın yeni okulundaki babaların futbol maçına gider. Çağatay orada, Yıldız’la tekrar bir aile olmak istediğini daha iyi anlar. Yıldız’a, tekrar bir araya gelip aile olmak istediğini söyler. Yıldız, Çağatay’ın bu teklifine çok şaşırır.

Yasak Elma 137. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Çağatay’ın Teklifine Ne Cevap…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler