Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Feride Nalan'a Ne Ceza Verecek?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Feride Nalan’a Ne Ceza Verecek?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 37. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Feride, Nalan’ın kendisine yalan söylediğini anlıyor. Hemen Billur’u arayıp eve çağırıyor. Onlar konuşurken dinliyor ve Nalan’ın Hayri’ye sarılıp ağladığını öğreniyor. Sedat, Nalan’ın kendisine soğuk davranmasına artık dayanamıyor ve ona böyle evlilik olmayacağını söylüyor. Feride, Sedat’ın Cana’ya gittiğini anlıyor. Nalan, Hayri’yle birlikte bisiklet sürmeye gidiyor. Onları takip eden Feride, onları bisiklet sürerken yakalıyor. Feride, Nalan’a ne ceza verecek?

Perşembe Dizileri 2022

Feride Nalan’a Ne Ceza Verecek?

Camdaki Kız dizisinin 38. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan, Hayri’ye sarılıp ağlıyor. Eve geldikten sonra Hayri’ye birlikte olduklarını annesine söylememesini istiyor. Feride de eve geliyor ve Hayri’ye Nalan’ı soruyor. Oda, o gün onu hiç görmediğini söylüyor. Nalan da annesine, yalnız dışarı çıktığını söylüyor. Ama Feride, Tako’dan onların birlikte dışarı çıktıklarını öğreniyor.

CAMDAKİ KIZ 37. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hemen Billur’u arıyor ve Nalan’la gelip konuşmasını istiyor. Cana, Feride’den tehdit aldıktan sonra kılık değiştirip Sedat’ın yanına gidiyor. Ona olanları anlatıyor. Sedat Cana’ya, babasından bir ceza daha almak istemediğini birbirlerinden uzak durmalarının iyi olacağını söylüyor.

Pera, ünlü bir doktordan Muzo için bir randevu alıyor. Onun telefonlarını kapatmasıyla eve gelip zorla Muzo’yu doktora götürüyor. Gülcihan, Pera’nın bu davranışından hoşlanmıyor. Bu arada Rafet, Pervin’i yemeğe davet ediyor. Ona kendi elleriyle sevdikleri yemeği yapıyor. Selen onları görüp merakından yanına gidiyor.

Rafet, kızını Pervin’le tanıştırıyor ve annesine ondan bahsetmemesini zamanı geldiğinde kendisinin Gülcihan’a anlatacağını söylüyor. Selen, onun kim olduğunu merak edip babasının telefonunu gizlice alıp bakmak isterken annesine yakalanıyor. Böylece Gülcihan, kocasının Pervin isimli bir kadınla görüştüğünü anlıyor.

Billur Nalan’ın yanına gelip onunla dertleşiyor. Nalan, Hayri’ye sarılıp ağladığını, annesinin onun kendisine iyi geldiğini anladığını söylüyor. Feride, kızının konuşmalarını duyup fenalaşıyor. Sedat, Nalan’la birlikte olmak istiyor. Nalan ise, onunla birlikte olmak istemiyor. Sedat sinirlenip evden çıkıyor ve Cana’yı arıyor.

Feride, Sedat’ın Cana’nın yanına gittiğini anlayıp kızından hemen kocasını arayıp eve çağırmasını istiyor. Nalan, Sedat’ı arayıp ondan özür diliyor ve eve dönmesini istiyor. Sedat, eve dönüyor. Yine Nalan’ı öpmeye çalışıyor. Nalan, Sedat’ı yine itiyor. Sedat, evliliğin böyle olmayacağını söylüyor.

Ertesi sabah Nalan giyinip evden çıkıyor. Annesine de yürüyeceğini söylüyor. Nalan’ın Hayri’yle çıktığını gören Feride, onları takip ediyor. Kızıyla Hayri’yi bisiklet sürerken yakalıyor. Öfkeyle Nalan’a sesleniyor.

Camdaki Kız 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Nalan’ı Takibe Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler