Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 131. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha İle Fikret Evlenecek...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 131. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha İle Fikret Evlenecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 130. bölümüyle ekrana geldi. Dizinini yayınlanan yeni bölümünde; Hakan, Kerem Ali’yi sahte dayının elinden kurtarıyor ve onları jandarmaya teslim ediyor. Kerem Ali’yi babasına teslim ediyor. Fikret, oğlunu onun kaçırdığından şüpheleniyor. Ama öyle olmadığını anlayınca gidip Hakan’dan özür diliyor. Hakan, devlete çalıştığını Züleyha’ya açıklamak istiyor. O ise dinlemiyor. Züleyha, Betül’e yaptıklarını itiraf ettirip filme alıyor. Tüm Çukurova’ya onun itirafını izlettiriyor. Bir Zamanlar Çukurova 131. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Züleyha ile Fikret, evlenecek mi?

Perşembe Dizileri 2022

Züleyha İle Fikret Evlenecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 131. bölüm 1. fragmanında; Çolak ağa, Betül’e yaptıklarının hesabını sormak için Züleyha’nın karşısına çıkıp silah çekiyor. Fikret, ona engel oluyor. Hakan, devlete çalıştığını açıklıyor. Züleyha’ya tüm hisselerini devir edeceğini açıklıyor. Yamanlar ile Fekeliler, tek bir aile olarak yaşayacaklarını açıklıyor. Fikret ile Züleyha, evlenecekler mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 131. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1509641623814213647

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 130. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hakan, Kerem Ali’yi kaçıranları bulup jandarmaya teslim ediyor. Kerem Ali’yi ve paraları alıp babasına teslim ediyor. Fikret, bu oyunu onun Züleyha’nın gözüne girmek için yaptığını düşünüyor. Züleyha da aynı şeyi düşünüyor ve gidip Hakan’la konuşuyor. Hakan ona, neden yalan söylemek zorunda kaldığını yakında anlayacağını söylüyor.

Fikret, jandarmaya gittiğinde kendisinden para isteyen kişinin aslında Müjgan’ın abisi olmadığını, onun bir kaç ay önce hayatını kaybettiğini, onun yerine geçen kişinin Fikret’ten para koparmaya çalışan bir sahtekar olduğunu öğreniyor. Bunu da belgelerle Hakan’ın ispatladığını öğreniyor.

Fikret, bu kadar kısa sürede, bu belgeleri Hakan’ın bulması için onun devlete çalışıyor olabileceğini anlıyor. Yamanlar konağı mühürleniyor. Şermin ile Betül, gazeteci bulup o anların fotoğrafını çekiyor. Yamanların battığı haberini yapıyor. Züleyha, o gün çalışanlarıyla birlikte otelde kalıyor.

Gaffur, elindeki mücevher dolu çantayı çaldırıyor. Çolak ağa, mücevherleri çaldırıp Züleyha’yı batırıp konağı almayı planlıyor. Ama ertesi gün Züleyha’nın borcunu ödediğini öğrenince adamlarıyla bir çanta dolusu mücevheri bulmuş gibi geri gönderiyor. Züleyha, mücevherleri çolak ağanın çaldırdığını anlıyor.

Betül’le buluşan Züleyha, onunla barışmak istediğini söylüyor. Betül, barışmayı kabul etmiyor ve onu nasıl dolandırdığını bir bir anlatıyor. Fikret, o anları kameraya çekiyor. Züleyha, tüm Çukurova’yı sinemada buluşturuyor ve Betül’ün kendisini nasıl dolandırdığını anlattığı filmi onlara izletiyor.

Betül ile Şermin, hemen orayı terk ediyor. Hakan, artık elindeki belgelerle kendisinin devlete çalıştığını ispat etmek için Züleyla’yla buluşuyor. Züleyha, müşterisiyle görüşeceğini zannederken karşısında Hakan’ı buluyor. Züleyha, belgelere bakmadan gerçeği kendisine baştan anlatması gerektiğini söyleyip Hakan’ı dinlemiyor. Eve geldiğinde Züleyha’ya acil bir telgraf geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova 130. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan Züleyha’ya Devlete Çalıştığını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler