Ana SayfaDizilerHakim 2. Fragmanı Yayınlandı Mı? Ömer'in Ortadan Kaldırmaya Çalıştığı Araba Bulunuyor!

İlgili Postlar

Hakim 2. Fragmanı Yayınlandı Mı? Ömer’in Ortadan Kaldırmaya Çalıştığı Araba Bulunuyor!

Atv’nin yeni dizisi Hakim, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Ömer, başarılı bir hakimdir. Oğlu Ozan, araba kullanırken astım krizi geçiriyor ve bir motosikletliye çarpıyor. Ozan, panikleyip oradan uzaklaşıyor. Ömer, oğlunu emniyete teslim etmeye götürdüğünde, ölen çocuğun babasının mafya lideri olduğunu öğreniyor ve oğlunu yaşatmayacağını öğreniyor. Hemen oğlunun kaza geçirdiği arabayı ortadan kaldırmaya çalışıyor. Ömer’in, ortadan kaldırmaya çalıştığı araba bulunuyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Ömer’in Ortadan Kaldırmaya Çalıştığı Araba Bulunuyor!

Hakim dizisinin 2. fragmanı henüz yayınlanmadı. Ömer, karısını bir kazada kaybetmiştir. Kazanın nasıl olduğu ise hala çözülememiştir. Oğlu Ozan’la birlikte yaşayan Ömer, gayet başarılı bir hakimdir. Azem, bir mafya lideridir. Olay günü Azer, oğluna bir motosiklet hediye ediyor. O da motosikletle gezmeye çıkıyor.

HAKİM DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ozan, annesinin öldüğü yere gidiyor. Orada bir takım insanlar önüne geçiyor. Oradan uzaklaştıktan sonra Ozan, astım krizi geçiriyor. İlacı çantasından yere düşürüyor. İlacı almaya çalışırken motosikletli gence çarpıyor. Hemen, gencin yanına gidiyor ve onun telefonundan ambulansı arıyor.

Astım krizi geçirdiği için konuşamıyor. Telefonun ucundaki görevli onun yardıma ihtiyacı olduğunu anlıyor. Ozan, çocuğun nefes aldığını anlıyor. Babasına ulaşamayınca olay yerinden ayrılıyor. Kaza yaptığı arabayı bir yere bırakıp eve gidiyor. Önce üzerindeki kanlı kıyafetlerden kurtulmaya çalışıyor.

Ömer, eve geldiğinde Ozan’ın kaza yaptığını öğreniyor. Oğlunu sakinleştirip onu emniyete teslim etmek istiyor. Azem, oğlunun kazada hayatını kaybettiğini öğrenip morga koşuyor. Oğlunu, düşmanlarının öldürdüğünü düşünüp ona çarpan aracı bulmalarını emrediyor. Ömer, oğluyla emniyete gittiğinde bir kargaşa görüyor ve arkadaşı Ayşe komisere ne olduğunu soruyor.

Oda, mafya liderinin oğlunun kazada öldüğünü söylüyor. Ömer, Ozan’ın ceza alıp hapse girse bile oğlunu orada bile yaşatmayacaklarını anlayıp olayı örtmek zorunda kalıyor. Hemen, arkadaşı Cevdet’in yanına gidip karısının arabasını hiç olmamış gibi yok etmek istediğini söylüyor.

Cevdet, Ömer’in karısının o arabada öldüğü için bunu yapmak istediğini söylüyor. Hemen birini arayıp arabanın bilgilerini veriyor. Ama arabayı yok etmek için görevlendirilen genç önce arabayla gezintiye çıkıyor. Ömer, eşinin annesine arabanın çalındığını söylüyor. Oda Ayşe’ye, kızının arabasının çalındığını, arabanın kızının tam ölüm yıl dönümünde çalınmasının altında başka bir şey olduğunu düşündüğünü söylüyor.

Ayşe, hemen emniyeti ayağa kaldırıyor. Araba, çok geçmeden bulunuyor. Ayşe Ömer’e, arabanın bulunduğu haberini veriyor.

Hakim Dizisi İçin Nefesler Tutuldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler