Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 65. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han Ceylan'ın Kaza Geçirmesiyle Dejavu...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 65. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han Ceylan’ın Kaza Geçirmesiyle Dejavu Yaşıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 65. yeni bölümüyle 5 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Doktor hanım, Safiye’ye o çöplerin işe yarayamayacağını anlatmayı başarır. Safiye, çöpleri dışarı atar. Sonraki seansta Safiye, doktor hanıma yemek yapıp birlikte yerler. Safiye, Okşan’dan yardım isteyip evi eski haline getirir. Ailesini yemeğe çağırıp hep birlikte bir yemek yerler. Sancılanan Gülben, kimseye belli etmeden oradan ayrılır ve Esat’tan kendisini hastaneye götürmesini ister. Masumlar Apartmanı 65. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Han, Ceylan’ın kaza geçirmesiyle dejavu yaşıyor.

Salı Dizileri 2022

Han Ceylan’ın Kaza Geçirmesiyle Dejavu Yaşıyor!

Masumlar Apartmanı 65. bölüm 1. fragmanında; Esat, Gülben’in düşük tehlikesi yaşamasından sonra onun ablasının yanında değil kendi yanında vakit geçirmesini istiyor. Han ile Ceylan, büyük bir tartışma yaşıyor. Ceylan’ın peşinden giden Han, onun arabasıyla kaza yaptığını görüyor ve İnci’nin kazası aklına geliyor. Safiye, Naci’nin kendisini terk ettiğini düşünüp onu eve almıyor. Naci ise, o eve kocası olarak girmeyi bekleyeceğini söylüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 65. bölüm 1. fragmanı…

 

MASUMLAR APARTMANI 64. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülben’in yanında kalan Hikmet, gece kalkıp kendi evinde olmadığını anlayıp evine gider. Kapısının kapalı olduğunu anlayıp açmaya çalışır. Safiye, ona engel olmaya çalışırken herkes sesleri duyup yanlarına gelir. Hikmet’in birden aklı yerine gelir. Safiye’ye, onu çok özlediğini, onu yalnız bıraktığını ve babası olarak ona sahip çıkamadığını söyler.

Gülben ile Esat, onu alıp eve götürür. O gece Safiye, hiç uyumadan babasının odasını temizler. Ertesi gün doktor hanım gelir. Doktor hanım önce, Safiye’nin annesinin seslerini ne zaman duymaya başladığını anlar. Ona, o seslerin annesinin değil kendi iç sesi olduğuna inandırır ve isterse onun sesini nasıl kısabileceğini anlatır.

Daha sonra bir odaya doldurduğu çöplere beraber bakıp orada işe yarayacak bir şey olmadığına Safiye’yi inandırır. O gittikten sonra Safiye, o çöpleri evden dışarı atar. Naci, ona yardım etmek ister. Ama Safiye, onun yardımını kabul etmez. Doktor hanım geldiğinde, çöplerin atıldığını ve salonun temizlendiğini görür.

Safiye’den, mutfağı temizleyip yemek yapmasını ister. Ona bu konuda yardım eder ve Safiye, annesinin sesini duyduğu anlarda araya girip onun o sesleri duymamasını sağlar. Safiye, makarna yapar ve doktor hanımla birlikte yer. Kalan işler için doktor hanım ona, birinden yardım almasını tüm işleri onun yapamayacağını söyler.

Safiye, Okşan’ın yanına gidip ondan yardım ister. Birlikte evi eski haline getirir. Yemek yapmaya ise Gülben ona yardım eder. Ceylan, dayanamayıp Han’ın yanına gider. Ona, hayatında kimsenin olmadığını ve olmayacağını söyleyip barışırlar. Tüm aile masaya oturduğunda Gülben, bebeğinin kız olacağını herkese açıklar.

Yemekler yendikten sonra Gülben’in karnına bir sancı saplanır. Kimseye belli etmeden Esat’a sıkıştığını söyleyip masadan kalkar. Dışarı çıktıktan sonra karnını tutup ondan kendisini hastaneye götürmesini ister.

Masumlar Apartmanı 65. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben Bebeğini Mi Kaybediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler