Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 65. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben Bebeğini Mi Kaybediyor?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 65. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben Bebeğini Mi Kaybediyor?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 64. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doktor hanım, Safiye’ye o çöplerin işe yarayamayacağını anlatmayı başarıyor. Safiye, çöpleri dışarı atıyor. Sonraki seansta Safiye, doktor hanıma yemek yapıp birlikte yiyorlar. Safiye, Okşan’dan yardım isteyip evi eski haline getiriyor. Ailesini yemeğe çağırıp hep birlikte bir yemek yiyorlar. Sancılanan Gülben, kimseye belli etmeden oradan ayrılıyor ve Esat’tan kendisini hastaneye götürmesini istiyor. Gülben, bebeğini mi kaybediyor?

Salı Dizileri 2022

Gülben Bebeğini Mi Kaybediyor?

Masumlar Apartmanı dizisinin 65. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gülben’in yanında kalan Hikmet, gece kalkıp kendi evinde olmadığını anlayıp evine gidiyor. Kapısının kapalı olduğunu anlayıp açmaya çalışıyor. Safiye, ona engel olmaya çalışırken herkes sesleri duyup yanlarına geliyor. Hikmet’in birden aklı yerine geliyor. Safiye’ye, onu çok özlediğini, onu yalnız bıraktığını ve babası olarak ona sahip çıkamadığını söylüyor.

MASUMLAR APARTMANI 64. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülben ile Esat, onu alıp eve götürüyor. O gece Safiye, hiç uyumadan babasının odasını temizliyor. Ertesi gün doktor hanım geliyor. Doktor hanım önce, Safiye’nin annesinin seslerini ne zaman duymaya başladığını anlıyor. Ona, o seslerin annesinin değil kendi iç sesi olduğuna inandırıyor ve isterse onun sesini nasıl kısabileceğini anlatıyor.

Daha sonra bir odaya doldurduğu çöplere beraber bakıp orada işe yarayacak bir şey olmadığına Safiye’yi inandırıyor. O gittikten sonra Safiye, o çöpleri evden dışarı atıyor. Naci, ona yardım etmek istiyor. Ama Safiye, onun yardımını kabul etmiyor. Doktor hanım geldiğinde, çöplerin atıldığını ve salonun temizlendiğini görüyor.

Safiye’den, mutfağı temizleyip yemek yapmasını istiyor. Ona bu konuda yardım ediyor ve Safiye, annesinin sesini duyduğu anlarda araya girip onun o sesleri duymamasını sağlıyor. Safiye, makarna yapıyor ve doktor hanımla birlikte yiyorlar. Kalan işler için doktor hanım ona, birinden yardım almasını tüm işleri onun yapamayacağını söylüyor.

Safiye, Okşan’ın yanına gidip ondan yardım istiyor. Birlikte evi eski haline getiriyor. Yemek yapmaya ise Gülben ona yardım ediyor. Ceylan, dayanamayıp Han’ın yanına gidiyor. Ona, hayatında kimsenin olmadığını ve olmayacağını söyleyip barışıyorlar. Tüm aile masaya oturduğunda Gülben, bebeğinin kız olacağını herkese açıklıyor.

Yemekler yendikten sonra Gülben’in karnına bir sancı saplanıyor. Kimseye belli etmeden Esat’a sıkıştığını söyleyip masadan kalkıyor. Dışarı çıktıktan sonra karnını tutup ondan kendisini hastaneye götürmesini istiyor.

Masumlar Apartmanı 64. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Hikmet’in Konuşması Herkesi Duygulandırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler