Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer ile Türkan Yakınlaşmaya...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer ile Türkan Yakınlaşmaya Başlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Rüçhan, Mine’nin eski kocasının geldiğini öğreniyor. Onunla konuşmaya gidiyor ve Mine’ye borçlarını ödemesi için bir çek verdiğini öğreniyor. Bunu Somer’in öğrenmesini sağlıyor. Somer, Mine’nin bu yaptığını affetmiyor ve ona her şeyin bittiğini söylüyor. Türkan, Somer’in dışarı çıkmaması için kapıyı kilitliyor. Onun bu yaptığı Somer’in hoşuna gidiyor. Nesrin, Mesut’u eve getiriyor. Üç Kız Kardeş 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Somer ile Türkan, yakınlaşmaya başlıyor.

Salı Dizileri 2022

Somer ile Türkan Yakınlaşmaya Başlıyor!

Üç Kız Kardeş 7. bölüm 1. fragmanında; Mine’yle arası bozuk olan Somer, evinde kalmaya başlıyor. Türkan, Somer’in evde kalmasına çok mutlu oluyor. Birlikte film izliyorlar. Serdar, Dönüş’ün kendisini sevdiğini öğreniyor. Hakan’da, gizemli aşığının Derya olduğunu anlayıp birlikte görüşmeye başlıyorlar. Sadık, Mesut’u yıkayıp bitlerinden arındırıyor. Türkan, Somer’e sarılıp onu öpüyor. Mine ise, Somer’in kendisini merak edip aramasını bekliyor.

İşte Üç Kız Kardeş 7. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Türkan, sabah kalkar kalkmaz Mine’nin yanına gidiyor. Onunla dertleşiyor. Mine ona, onu sevmeyen biriyle birlikte olmamasını boşanmasını tavsiye ediyor. Ama Türkan, Somer’den boşanmak istemediğini söylüyor. Evdekiler Türkan’ın habersiz Mine’nin yanına gittiğini öğreniyor. Rüçhan Türkan’a, Mine’nin onun arkadaşı olamayacağını, onun kocasına ihanet etmiş ve yasak aşk yaşayan bir kadın olduğunu söylüyor.

Türkan’da, Somer’in nikah şahidi olduğu için görüştüğünü söylüyor. Nesrin, Sadik’in gasba uğradığını öğrenip yanına koşuyor. Sadık, Nesrin’e para çaldırmadığını söylüyor. Fatih ise, kendisini dövdürüp paraları gaspçıların elinden kurtarmış gibi yapıp abisinin evine gidiyor. Ona paraları kurtardığını söylüyor. Öyle olunca Nesrin, Sadık’ın Fatih için kredi çektiğini öğreniyor.

Sadık, paraları Fatih’e verip onu evden kovuyor. Derya, Dönüş’ün Hakan’a mektup yazdığını öğreniyor. Dönüş ona, kendisini anlatmaya çalışsa da onu ne Serdar anlıyor. Nede Derya anlıyor. Serdar ile Hakan, kavga etmeye başlayınca Dönüş araya giriyor. Derya ile Serdar’a, o mektubu Dilek için yazdığını söylüyor. Dilek ise, inkar ediyor.

Rüçhan, Mine’nin kocasının geldiğini Somer’e gösteriyor. Gidip Mine’nin eski kocasıyla konuşuyor ve Mine’ye bir çek verdiğini öğreniyor. Bunu Somer’in duyması için Sadık’tan yardım istiyor. Somer, Mine’nin eski kocasıyla görüşüp ondan para aldığını duyunca yanına gidiyor ve onunla ilişkisinin bittiğini söylüyor.

Rüçhan Türkan’a, Somer’in her eve gelmediği gün acısını ondan çıkaracağını söylüyor. Türkan, kocasını evden göndermemek için yatak odasının kapısını kilitliyor. Somer, o gece dışarı çıkmıyor. Onların birlikte olması Rüçhan’ı mutlu ediyor. Nesrin, Mesut’u görüyor. Ona acıyıp eve getiriyor. Sadık, Mesut’u görünce çok mutlu oluyor.

Üç Kız Kardeş 6. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Nesrin Mesut’u Eve…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler