Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hande Azra'yı Yanlış...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hande Azra’yı Yanlış Anlıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Efe, Çolpan’dan eski eşi Hande’yi hayata döndürmek için ona kaybetmesi imkansız bir dava vermesini istiyor. Karşı tarafın avukatı olan Azra, davayı kaybetmek için elinden geleni yapıyor. Ama müvekkili Hande’ye, Azra’nın Efe’yi kazanmak için onu kullandığını söylüyor. Hande, Azra’yı yanlış anlıyor.

Salı Dizileri 2022

Hande Azra’yı Yanlış Anlıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çolpan ile Erman, Bora ile Sanem’e yakalanınca sevgili rolü yapmaya başlıyor. Sanem, masanın üzerinde duran DNA testinin sonucunu okuyup onların o testin peşinde olduğunu anlıyor. Hemen, Bora görmeden üzerine çay döküp çöpe atıyor. Erman Bora’ya, aynısından kendisine de geldiğini sorun olmadığını söylüyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çolpan, Efe’nin şirkete geldiğini ve şirketi ele geçirdiğini öğreniyor. Sonradan onun şaka yaptığını anlayınca rahatlıyor. Efe Çolpan’a, iyiliğinin karşılığında ondan eski eşi Hande’yi işe almasını ve ona kaybedemeyeceği bir dava vermesini istiyor. Çolpan, durumu anlamayınca da Efe ona, beş yıl önce kızları Zeynep’in Hande’nin sürdüğü aranın kaza yapması sonucu öldüğünü ve o günden sonra Hande’nin hayata küstüğünü, onu hayata döndürmek için ondan bunu yapmasını istiyor.

Çolpan gidip Hande’yi buluyor ve ona iş teklif ediyor. Kocasını evde başka bir kadınla basan ve elinde görüntüleri olan kadının avukatlığını ona veriyorlar. Azra, Eren’in futbol takımına girebilmesi için Efe’den yardım istiyor. Efe, Eren’i çalıştırıp takıma alınmasını sağlıyor. Karşılığında ise Azra’dan, Hande’nin üstlendiği davanın karşı taraf avukatı olmasını istiyor.

Azra, hikayeyi dinledikten sonra onun teklifini kabul ediyor. Bora, Hande’nin müvekkilini bir yerden tanıyor ve onun kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Sanem ile Bora, sevgili oluyor. Bora onu akşam yemeğine çıkartmak istiyor. Sanem ise, evde yemek yemeyi ve yemekleri kendisinin yapacağını söylüyor.

Yemek yapmayı bilmeyen Sanem, yemekleri dışarıdan söyleyip kendi yapmış gibi Bora’nın karşısına çıkıyor. Bora, Sanem’e aldığı hediyeyi içinde gecelik olduğu için vermek istemiyor. Hediye paketinin içinden fular çıkıyor ve Sanem ona ilk hediyede iç çamaşırı alanlardan olmadığı için mutlu olduğunu söylüyor.

Öte yandan Erman’da Çolpan’ı yemeğe çıkarıyor. Bora ile Erman’ın hediyeleri karışıyor. Çolpan, Erman’ın teklifini kabul edip onun hayatında olmak istediğini söylüyor. Ama hediyeyi açıp içinden gecelik çıkmasıyla ortalık karışıyor. Sanem, kendisine gelen telefonla dağılıyor.

Hande, Azra’nın müvekkilinden onun Efe’yi kazanmak için bu davayı aldığını söylüyor. Bu duruma üzülen Hande Azra’nın evine gidiyor. Onları da baş başa görünce Azra’nın kendisine oyun oynadığından emin oluyor ve onun iyi biri olduğunu zannettiğini söylüyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hande Azra ile…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler