Ana SayfaDizilerOğlum 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Efe'yi Kızının Yanında Görünce Öfkeleniyor!

İlgili Postlar

Oğlum 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Efe’yi Kızının Yanında Görünce Öfkeleniyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Oğlum, 8. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tuğrul, duvarlarda kendisi ile Zeynep’in fotoğraflarını görünce öfkeden deliye döner ve soluğu emniyette alır. Sedat komiserin karşısına çıkıp, İrfan’a hakaretler edip ondan bu rezilliği durdurmasını o fotoğrafları hemen toplatılmasını ister. Sedat ona, kendisinin zabıta olmadığını avukatıyla bu işi halletmesini ister. Demet, Tuğrul’un öfkesini kontrol edemediğini anlar. Oğlum 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sedat, Efe’yi kızının yanında görünce Demet’e çok öfkeleniyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Sedat Efe’yi Kızının Yanında Görünce Öfkeleniyor!

Oğlum 8. bölüm 1. fragmanında; Sedat, Demet’in yanına gidiyor. İçeri girdiğinde Zeynep’i orada görünce panik oluyor. Demet’e, kızının nerede olduğunu soruyor. Efe ile Defne’yi el ele gören Sedat, onun kızına da bir şey yapmasından korkuyor ve Demet’e, Efe’nin kızının yanında ne işi olduğunu soruyor. Tuğrul, İrfan’ın evine gidiyor ve ona kızının videosunu gösteriyor.

İşte Oğlum 8. bölüm 1. fragmanı…

OĞLUM 7. BÖLÜM ÖZETİ!
Tuğrul ile Zeynep, Efe’yi gidip hapishaneden çıkartır. Eve geldikten sonra Efe, banyo yapmak ister. Onun uzun süre banyodan çıkmadığını gören Zeynep içeri girer. Efe’nin, hayal gördüğünü hapishanedeki çocukların kendisinin üzerine böcek atacağını sayıklar. O gece Efe, balkon kapısını kapattırmaz.
Anneannesinin telefonundan kendisiyle ilgili haberleri okur ve karakolda karşılaştığı ağlayan kadının Kaan’ın annesi olduğunu anlar. O gece Melike’nin yanına geldiğini ve oğlunun topladığı çiçekleri vermesini istediğini, onun kendisini kıskandığını söylediğini görür. Bağırarak uyanınca Zeynep, oğlunun yanında yatar.
Ertesi gün Efe, balkondan aşağı inip evden kaçar. Kaçarken bacağından yaralanır. Kaan’ın çiçek topladığı yere gidip çiçek toplar ve Melike’nin kapısını çalar. Melike, önce ondan hemen gitmesini ister. Sonra Efe, çok üzgün olduğunu ondan özür dilediğini, o çiçeklerin Kaan’ın topladığı çiçekler olduğunu söyleyip ona çiçekleri uzatır.
Melike, Efe’nin ellerinin nasıl titrediğini görünce onu içeri alır. Ayağını pansuman edip sarar. Ona, oğlunun öldüğü gün ile ilgili sorular sorar. Efe, Kaan’ın annesi hakkında kendisine anlattıklarını ona anlatır. Melike, oğlunu görmüşcesine mutlu olur. O sırada içeri İrfan ile kızı gelir.
Melike, Efe’yi arkasına alıp onun korktuğunu söyler. İrfan, ona bir şey yapmayacağını söyler. Melike, onu eve yalnız göndermek istemez. Zeynep’i arayıp oğlunun yanında olduğunu söyler. Zeynep, Tuğrul, Sedat ve Demet’le birlikte Efe’yi almaya gider. Melike ile İrfan, ailenin tepkisiyle karşılaşır.
Ceren, dayanamayıp Tuğrul’a tokat atar. Zeynep, oğlunun yarasını Melike’nin pansuman ettiğini duyunca mahcup olur. Sedat, adlı tıptaki arkadaşıyla konuşup Demet’in yanına gelir. Kaan’ın bacağında çatlak olduğunu, düşünce ölmediğini ancak nefessiz kalarak öldüğünün anlaşıldığını söyler.
Melike, Efe’ye değil ailesine kızdığı için parmağındaki yüzüğü bozdurup onların fotoğraflarını basıp adalet aramak için duvarlara yapıştırır.

Oğlum 8. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Tuğrul İrfan’dan Şikayetçi Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler