Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri'ye Olan Hislerini Anlamaya...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri’ye Olan Hislerini Anlamaya Çalışıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 37. yeni bölümüyle 31 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nalan, gözleri önünde babasını kaybeder. Annesi ise, babasının ölümünden sonra ondan ağlamamasını ister. Cana, taziyeye gider ve Feride’ye, Nalan’ın onun torunu olduğunu bildiğini söyler. Feride, krizler geçirir. Sedat, Nalan’ı yalnız bırakıp yine Cana’yla buluşmak için onun evine gider. Nalan’da, Hayri’yle mezarlığa gider. Bunca ilgisizlik içinde Nalan, bulamadığı ilgiyi Hayri’de bulur. Camdaki Kız 37. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, Hayri’ye olan hislerini anlamaya çalışıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Hayri’ye Olan Hislerini Anlamaya Çalışıyor!

Camdaki Kız 37. bölüm 1. fragmanında; Nalan, Sedat’tan iyice uzaklaşıyor. Onu yanına bile yaklaştırmıyor. Onun ilgisizliğinden sıkılan Sedat, yine soluğu Cana’nın yanında alıyor. Nalan, Billur’la dertleşirken ona Hayri’nin kendisine iyi geldiğini söylüyor. Feride, onun konuşmalarını duyuyor. Rafet, Pervin’le görüşmeye devam ediyor.

İşte Camdaki Kız 37. bölüm 1. fragmanı…

 

CAMDAKİ KIZ 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Adil, Nalan’ın gözleri önünde hayatını kaybeder. Onun ölümünü duyan Feride, ağlayıp kimseye aciz görünmek istemez. Kızını da tembih eder ve ondan asla ağlamamasını, yoksa kendisini de kaybedip yapayalnız kalacağını söyler. Adil beyin, cenazesi kaldırılır. Nalan, kedisini sıkıp annesinden hesap sormak ister.

Rafet bey, Feride hanımdan konağı açmamasını taziyeleri kendi evlerinde kabul etmek istediklerini söyler. Zaten, Adil’in ailesinden kimse taziyeye gelmez. Rafet, bu duruma çok şaşırır ve Feride hanıma neden akrabalarının gelmediğini sorar. Oda, Adil’in bir akrabası olmadığını, kendi ailesinin de çok yaşlı ve Ayvalık’ta yaşadığın söyleyip geçiştirir.

Nalan, annesi isteği üzerine hiç ağlamaz. Eve geldikten sonra ona, babasının kendisine bir ey anlatacağını ve kendisinden ne gizlediğini sorar. Feride ise, Nalan’a tokat atar. Babasının onun yüzünden öldüğünü söyler. Daha sonra kiriz geçirir ve hem Adil’in hemde Sema’nın katili olduğunu söyler.

Hafize onu, zor sakinleştirir. Cana, taziye için gelir. Nalan onu görüp, gitmesini ister. Ama zorla girip birde, rahat rahat konuşur. Feride, dayanamayıp onu mutfağa çağırır. Cana Feride’ye, artık kendisini rahat bırakmasını yoksa Nalan’ın kızı değil torunu olduğunu herkese açıklayacağını söyler.

Cana bir hışımla evden ayrılır. Feride ise, sinir krizi geçirip kimseyi kendisine yanaşmasına izin vermez. O gece Sedat dışarı Cana’yla buluşmaya çıkmak ister. Nalan’a, kafasını dağıtmak istediğini söyler. Oda, onun kendisini böyle kederliyken dışarı çıkmak istemesiyle, onun kendisini sevmediğini düşünür ve izin verir.

Sedat, Cana’yla buluşur. Ancak onunla birlikte olmaz. Nalan, Sedat’ın evden çıkmasıyla Hayri’yi arar ve onunla babasının mezarına gider. Dönüşte, her ikisi de Feride’ye yakalanma korkusu yaşar. Feride, Cana’ya olan rövanşını yapar. Onu evinde karşılayıp tehdit eder.

Canıa’ya, eğer kızıyla ve ailesiyle uğraşırsa, onu da kedisini de öldüreceğini söyler. Cana, Feride’nin neler yaptığını bildiği için susmayı mı tercih edecek?

Camdaki Kız 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Kocasında Bulamadığı İlgiyi Hayri’de…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler