Ana SayfaDizilerHakim 2. Bölüm 1. Ön İzlem Yayında! Ozan Mert'in Mezarı Başında Göz...

İlgili Postlar

Hakim 2. Bölüm 1. Ön İzlem Yayında! Ozan Mert’in Mezarı Başında Göz Yaşı Döküyor!

Atv’nin yeni dizisi Hakim, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizi 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ozan, hala yaşadığı şoku üzerinden atamaz. Olayın ciddiyetini anlayamadığı için suçu neyse çekmek ister. Ömer, Cevdet’ten yine bir yardım ister. Azem ise, oğlunu düşmanları tarafından öldürüldüğünü düşünür. Ömer, oğlunu teselli edip artık konunun kapandığını, artık ona kimsenin zarar veremeyeceğini düşündüğünü söyler. Hakim 2. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Ozan, Mert’in mezarı başında göz yaşı döküyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Ozan Mert’in Mezarı Başında Göz Yaşı Döküyor!

Hakim 2. bölüm 1. ön izlemesinde; Mert’in cenaze törenini Ozan, gizlice izliyor. Herkes gittikten sonra onun mezarının başına gidip çok üzgün olduğunu söyleyip ağlıyor. Mert’in ablası Ozan’ı görüyor ve onun kim olduğunu soruyor. Ozan’da, Mert’in basketbol takımından arkadaşı olduğu yalanını uyduruyor.

İşte Hakim 2. bölüm 1. ön izleme…

HAKİM DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, karısını bir kazada kaybetmiştir. Kazanın nasıl olduğu ise hala çözülememiştir. Oğlu Ozan’la birlikte yaşayan Ömer, gayet başarılı bir hakimdir. Azem, bir mafya lideridir. Olay günü Azer, oğluna bir motosiklet hediye eder. O da motosikletle gezmeye çıkar.

Ozan, annesinin öldüğü yere gider. Orada bir takım insanlar önüne geçer. Oradan uzaklaştıktan sonra Ozan, astım krizi geçirir. İlacı çantasından yere düşürür. İlacı almaya çalışırken motosikletli gence çarpar. Hemen, gencin yanına gider ve onun telefonundan ambulansı arar.

Astım krizi geçirdiği için konuşamaz. Telefonun ucundaki görevli onun yardıma ihtiyacı olduğunu anlar. Ozan, çocuğun nefes aldığını anlar. Babasına ulaşamayınca olay yerinden ayrılır. Kaza yaptığı arabayı bir yere bırakıp eve gider. Önce üzerindeki kanlı kıyafetlerden kurtulmaya çalışır.

Ömer, eve geldiğinde Ozan’ın kaza yaptığını öğrenir. Oğlunu sakinleştirip onu emniyete teslim etmek ister. Azem, oğlunun kazada hayatını kaybettiğini öğrenip morga koşar. Oğlunu, düşmanlarının öldürdüğünü düşünüp ona çarpan aracı bulmalarını emreder. Ömer, oğluyla emniyete gittiğinde bir kargaşa görür ve arkadaşı Ayşe komisere ne olduğunu sorar.

Oda, mafya liderinin oğlunun kazada öldüğünü söyler. Ömer, Ozan’ın ceza alıp hapse girse bile oğlunu orada bile yaşatmayacaklarını anlayıp olayı örtmek zorunda kalır. Hemen, arkadaşı Cevdet’in yanına gidip karısının arabasını hiç olmamış gibi yok etmek istediğini söyler.

Cevdet, Ömer’in karısının o arabada öldüğü için bunu yapmak istediğini söyler. Hemen birini arayıp arabanın bilgilerini verir. Ama arabayı yok etmek için görevlendirilen genç önce arabayla gezintiye çıkar. Ömer, eşinin annesine arabanın çalındığını söyler.

Oda Ayşe’ye, kızının arabasının çalındığını, arabanın kızının tam ölüm yıl dönümünde çalınmasının altında başka bir şey olduğunu düşündüğünü söyler. Ayşe, hemen emniyeti ayağa kaldırır. Araba, çok geçmeden bulunur. Ayşe Ömer’e, arabanın bulunduğu haberini verir.

 

Hakim 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Konunun Kapandığını Düşünüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler