Ana SayfaDizilerYargı 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Korkunç Gerçekle Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Yargı 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Korkunç Gerçekle Yüzleşiyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı, 28. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ilgaz, olayı çözdükten sonra gidip durumu Pars ve Eren’le paylaşıyor. Babasının intihar edeceğini anlayan Ilgaz, Eren ve Pars’la birlikte onu annesinin mezarının başında buluyor. Metin, babasının silahın mermileri boşalttığından habersiz, silahını kafasına dayayıp tetiğe basıyor. Ilgaz, babasıyla konuştuktan sonra onu teslim olmaya ikna ediyor. Yekta, Çınar’ı bulup bir yere kapatıyor ve Ceylin’i de alıp oraya götürüyor. Ceylin, korkunç gerçekle yüzleşiyor.

Pazar Dizileri 2022

Ceylin Korkunç Gerçekle Yüzleşiyor!

Yargı 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ilgaz, cinayeti Çınar’ın işlediğini ve babasının da onu korumak için kapatmaya çalıştığını anlıyor. O sırada Ceylin, Ilgaz’ı arıyor ve ona beğendiği evi ona göstermek istediğini söylüyor. Ilgaz, gelmeyince Ceylin evi tutuyor. Annesi ve kardeşiyle beraber evi temizliyorlar. Ilgaz, doğruca Pars ile Eren’in yanına gidip cinayeti Çınar’ın işlediğini söylüyor.

YARGI 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Neva, Ilgaz’ın halasının bıraktığı mektubu ona veriyor. Ilgaz, mektubu okuduğunda babasının intihar edeceğini anlıyor. Hemen, onun telefonun sinyalinden yerini tespit ettiriyor. Pars ve Eren’le birlikte babasını, annesinin mezarının başında buluyor. Metin, silahı tam kafasına dayamışken Ilgaz ona engel olmaya çalışıyor. Ama Metin, tetiği çekiyor.

Merdan, oğlunun böyle bir delilik yapacağını anladığı için silahın içindeki mermileri boşaltmıştır. Çınar, valizini alıp dedesinin gönderdiği bir konteynere gidiyor. Merdan’ın bulduğu adamlar Çınar’ı oraya kilitleyip gece veya sabaha karşı gemiye sevk edileceğini söylüyor.

Yekta, Çınar’ın peşine taktığı adamdan onun yerini tespit ediyor. Ilgaz, babasını teslim olmaya razı ettikten sonra hep birlikte Çınar’ın peşine düşüyorlar. Merdan, Ilgaz’ı Çınar’ın kapatıldığı konteynere götürüyor. Ama Çınar’ı orada bulamıyorlar. Eren, orada kan izlerine rastlıyor ve Çınar’ın zorla götürüldüğünü anlıyor.

Ilgaz, o gece eve hiç gitmiyor. Kameralardan Çınar’ı takip eden kişiyi buluyor. Merdan, o kişiyi tanıyor ve Ilgaz, adamı sıkıştırınca onun yerini öğreniyor. Ceylin, Ilgaz’ın garip konuşmalarından bir şeyler olduğunu anlayıp Adliyeye gidiyor. Orada babasının katili olan adamın serbest bırakıldığını, Ilgaz’ın gerçek katilinin peşine düştüğünü anlıyor.

Yekta, Ceylin’i arabasına alıp ona babasının katilinin Çınar olduğunu, Metin’in de bunu bilip cinayeti kapatmaya çalıştığını, Ilgaz’ın da bu gerçeği bilip ondan sakladığını söylüyor. Ceylin, Yekta’nın söylediklerine inanmak istemiyor. İçeri girdiğinde; Pars, Eren ve Ilgaz’ın eli kolu bağlı olan Çınar’ı kurtarmaya çalıştıklarını görüyor.

Yargı Dizisi Yurt Dışında Yayınlanmaya Başlayacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler