Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 132. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Fekeli Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 132. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Fekeli Ölüyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 132. yeni bölümüyle 14 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; İstihbarat müdürü telgraf çekip Züleyha’yı Ankara’ya çağırır. Züleyha, yakınının hastalandığını düşünüp gider. Hakan’ın, devlet için çalıştığını öğrenen Züleyha, onu affetmez. Çolak ağa Betül’e evlenme teklif eder. Betül, nikahtan sonra ona ilaç verip öldürmeyi planlar. Ama Abdulkadir, Betül’ü kaçırmaya çalışır. Vahap ise, abisini vurur. Fikret’ten kötü haber gelir. Bir Zamanlar Çukurova 132. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fikret Fekeli ölüyor mu?

Perşembe Dizileri 2022

Fikret Fekeli Ölüyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 132. bölüm 1. fragmanında; Fikret, ağır yaralı bir şekilde bulunuyor. Doktor Fikret’in ameliyatını sadece bir doktorun yapacağını söyleyip onun ismini veriyor. Hakan, gidip doktoru buluyor ve ona elindeki çeki uzatıp ona ameliyatı yapması karşılığında istediği parayı yazmasını istiyor. Çolak ağa ile Betül evleniyor. Betül, Abdulkadir’i görmeye hastaneye gidiyor. Çolak ağa, Betül’ün kendisini zehirlemeye çalıştığını anlıyor. Hakan, doktoru getiriyor. Züleyha Hakan’a büyük bir minnetle sarılıyor. Hakan ona, Fikret’e ne olduğunu bulacağını söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 132. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1512891048015634438

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 131. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, aldığı telgrafla çok sevdiği bir yakınının hasta olduğunu ve durumunun kritik olduğu haberini alır. Betül, tüm Çukurova’ya rezil olduğu için, utancından evden dışarı çıkamaz. Şermin, Çolak ağanın yanına gidip ondan Betül’e Züleyha’ya karşı arta çıkmasını söyleyip ona gaz verir.

Çolak ağa, adamlarıyla birlikte Yamanlar konağına gidip konağa ateş ederler. O sırada Fikret gelip Çolak ağayı dövüp konaktan kovar. Çolak ağa, evde çocukların olduğunu ve Şermin’in gazıyla böyle bir şey yaptığı için pişman olur. Betül yine, Abdulkadir’le gizli gizli buluşur.

Züleyha, Ankara’ya gittiğinde karşısında istihbarat daire başkanıyla karşılaşır. Kadın onu alıp iş yerine götürür. Züleyha orada Hakan’la karşılaşır. Kadın, Hakan’ın devlete çalıştığını ve onun sayesinde bir çok operasyonda başarılı olduklarını, Mehmet Kara ismini de ona kendilerinin verdiğini belgelerle açıklar.

Ama Züleyha, hiçbir şekilde Hakan’ı affetmez. Fikret’le birlikte tekrar Çukurova’ya dönerler. Züleyha, Hakan’la şirkette karşılaşmamak için ona vekalet verip şirketi kendi adına yönetmesini ister. Hakan, inşaat hisselerini başka birine devir eder. Lütfiye, belediye başkanının ölümüyle belediye başkanı olarak göreve başlar.

Çukurova’nın önde gelen isimlerine bir yemek verir ve oraya Hakan gelir. Orada holding hisselerini Züleyha’ya devir edeceğini açıklar. Bu arada çolak ağa elinde çiçek ve çikolatayla Şermin’in evine gidip kızını ister. Nikah içinde hemen gün alır. Betül, çolak ağayla evlendiği gün onu zehirleyip öldürmeyi planlar.

Aynı gün gidip ilaç alır. Abdulkadir, Betül ile Çolak ağanın evleneceklerini duyar. Betül’e gidip onunla evlenmemesini söyler. Onun kararlı olduğunu görünce Betül’ün de içinde olduğu arabanın önünü kesip onu kaçırmaya çalışır. Çolak ağanın adamı olan Vahap ise, buna müsaade etmez ve abisini vurur.

Züleyha, Hakan’ın hisseleri devir ettiğini duyunca onunla konuşmak için peşinden gider. O sırada Lütfiye’ye Fikret’le ilgili kötü bir haber gelir.

Bir Zamanlar Çukurova 132. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fikret’ten Kötü Haber Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler