Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 132. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fikret'ten Kötü Haber Geliyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 132. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fikret’ten Kötü Haber Geliyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 131. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İstihbarat müdürü telgraf çekip Züleyha’yı Ankara’ya çağırıyor. Züleyha, yakınının hastalandığını düşünüp gidiyor. Hakan’ın, devlet için çalıştığını öğrenen Züleyha, onu affetmiyor. Çolak ağa Betül’e evlenme teklif ediyor. Betül, nikahtan sonra ona ilaç verip öldürmeyi planlıyor. Ama Abdulkadir, Betül’ü kaçırmaya çalışıyor. Vahap ise, abisini vuruyor. Fikret’ten kötü haber geliyor.

Perşembe Dizileri 2022

Fikret’ten Kötü Haber Geliyor!

Bir Zamanlar Çukurova 132. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Züleyha, aldığı telgrafla çok sevdiği bir yakınının hasta olduğunu ve durumunun kritik olduğu haberini alıyor. Betül, tüm Çukurova’ya rezil olduğu için, utancından evden dışarı çıkamıyor. Şermin, Çolak ağanın yanına gidip ondan Betül’e Züleyha’ya karşı arta çıkmasını söyleyip ona gaz veriyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 131. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çolak ağa, adamlarıyla birlikte Yamanlar konağına gidip konağa ateş ediyorlar. O sırada Fikret gelip Çolak ağayı dövüp konaktan kovuyor. Çolak ağa, evde çocukların olduğunu ve Şermin’in gazıyla böyle bir şey yaptığı için pişman oluyor. Betül yine, Abdulkadir’le gizli gizli buluşuyor.

Züleyha, Ankara’ya gittiğinde karşısında istihbarat daire başkanıyla karşılaşıyor. Kadın onu alıp iş yerine götürüyor. Züleyha orada Hakan’la karşılaşıyor. Kadın, Hakan’ın devlete çalıştığını ve onun sayesinde bir çok operasyonda başarılı olduklarını, Mehmet Kara ismini de ona kendilerinin verdiğini belgelerle açıklıyor.

Ama Züleyha, hiçbir şekilde Hakan’ı affetmiyor. Fikret’le birlikte tekrar Çukurova’ya dönüyorlar. Züleyha, Hakan’la şirkette karşılaşmamak için ona vekalet verip şirketi kendi adına yönetmesini istiyor. Hakan, inşaat hisselerini başka birine devir ediyor. Lütfiye, belediye başkanının ölümüyle belediye başkanı olarak göreve başlıyor.

Çukurova’nın önde gelen isimlerine bir yemek veriyor ve oraya Hakan geliyor. Orada holding hisselerini Züleyha’ya devir edeceğini açıklıyor. Bu arada çolak ağa elinde çiçek ve çikolatayla Şermin’in evine gidip kızını istiyor. Nikah içinde hemen gün alıyor. Betül, çolak ağayla evlendiği gün onu zehirleyip öldürmeyi planlıyor.

Aynı gün gidip ilaç alıyor. Abdulkadir, Betül ile Çolak ağanın evleneceklerini duyuyor. Betül’e gidip onunla evlenmemesini söylüyor. Onun kararlı olduğunu görünce Betül’ün de içinde olduğu arabanın önünü kesip onu kaçırmaya çalışıyor. Çolak ağanın adamı olan Vahap ise, buna müsaade etmiyor ve abisini vuruyor.

Züleyha, Hakan’ın hisseleri devir ettiğini duyunca onunla konuşmak için peşinden gidiyor. O sırada Lütfiye’ye Fikret’le ilgili kötü bir haber geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova 131. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha İle Fikret Evlenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler