Ana SayfaDiziler5 Nisan Survivor'da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

5 Nisan Survivor’da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’da kim elendi? Survivor 2022 All Star yarışmasında haftanın ödül oyunu için takımlar karşı karşıya geldi. Ünlüler ve gönüllüler ödül mücadelesinin ardından veda edecek isim için ada konseyinde buluştu. Peki, 5 Nisan Survivor’da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Ödül Oyunu Gerçekleşti

Dokunulmazlıkların akabinde merakla beklenen ödül mücadelesi gerçekleşti. Oyunun ödülü ise: İki lüks araçla sokak lezzetlerinin sunulduğu yere gidiliyor. Kazanan takım yarışmacıları burada sosisli sandviç, tantuni, lokma yiyebilecek. Diğer yandan yarışmacılara ise sokak müzisyenleri eşlik edecek.

Aynı zamanda kazanan takım ailelerinin hesaplarına aynı menü tanımlanacak. Ödül esnasında ise fotoğraf makinesi gibi ürünler de kullanılabilecek.

5 Nisan Survivor’da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Ödül oyununun kadınlar etabını ünlüler kazandı. Erkeklerde kazanan da gönüllüler oldu. İki takım da best off’da en iyileri ile mücadele etti. Parviz’in sayısı ile oyunun kazananı ünlüler oldu.

Oyunun ardından Parviz’in Ogeday’a hitaben ‘kürekçi değil kick boksçu var burada!’ ifadesini kullanmasının ardından gergin anlar yaşandı. Ogeday ile Parviz aralarında konuyu konuşarak gerilimi sonlandırdı.

Anıl ile Nagihan arasında da, itiraz ve Nagihan’ın sakatlığına dair yeni bir tartışma gerçekleşti.

Ada Konseyinde Yine Gerginlik Yaşandı

Acun Ilıcalı, ”Şimdi senin dürüstlüğüne inanarak bir şey soracağım. Cevabın eminim bilmiyorum olmayacak Nagihan’la ilgili iddia ettiğin konuyu, yıllarca Çek Cumhuriyeti’nde yaşamış genç kız olarak bir yerde okumuş olamazın, kendin uydurmuş olamazsın. Sen bu iddiayı nereden duydun?” dedi.

Nisa ise yanıt olarak, ”Hem karşı takımdan duydum hem de kendi takımımdan duydum. Survivor’ın yüzde 99’u söylüyor zaten.” ifadelerini kullandı. Ilıcalı’nın ısrarlı soruları üzerine ise ”Bu iddiayı Hikmet ağabeyden duymuştum. Ama tam açıklamasını daha iyi söyleyebilir.” dedi.

Hikmet, ”Dopingden ceza aldığını değil de dilekçe yazarak sporu bıraktığını söyledim.” diyerek ”Sporu bıraktığı zaman dilekçe veriyor bu şekilde sporu bırakması dedim.”

Survivor All Star’da Bir Eleme Gecesi Daha Yaşandı

Acun Ilıcalı, Nisa’ya iddiasının yanlış olduğunu ve doğru yapmadığını belirtti. Evrim de ‘Oyun alanındaki kameraların incelenmesini istedi ve ‘İçim içimi yiyor’ dedi. Hikmet’in ‘dopingden yakalandı’ dediğini belirtti. İhale Nisa’ya kalmasın, ben bunu duydum.” dedi.

Ilıcalı yarışmacıların birbirlerinin geçmişleri hakkında konuşmalarını yasakladıklarını belirterek “İnsanları geçmişi ile vurmak, bel altı vurmaktır. Şimdi senin de geçmişine gitsek, konuşacak iddialar bulabiliriz değil mi? Geçmişiniz ile konuşmayı kesinlikle yasaklıyorum. Bu bel altı vurmaktır.” dedi.

Ardahan Adaya Veda Etti

Survivor’da bu haftanın eleme adayları; Ardahan, Gökhan, Gizem ve Barış oldu. Elenen isim Ardahan oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler