Ana SayfaDizilerSurvivor All Star'da Bir Eleme Gecesi Daha Yaşandı

İlgili Postlar

Survivor All Star’da Bir Eleme Gecesi Daha Yaşandı

Son dakika haberine göre; Survivor All Star’da bir eleme gecesi daha yaşandı. Dün geceki eleme konseyi herkesi ekran başına kitledi. İşte detaylar;

Survivor’ın son bölümü yine nefes kesen anlara sahne oldu. Haftanın üçüncü dokunulmazlık yarışı gerçekleşti. Dokunulmazlık oyununun kadınlar yarışını gönüllüler kazandı, erkeklerde ise yarışı gönüllüler alarak üçüncü dokunulmazlığın da sahibi oldu. Oyunda ödül ise 10 bin TL yakıt puan ile birlikte pirzola, salata, ekmek üçlüsüydü.

Survivor All Star’da Bir Eleme Gecesi Daha Yaşandı

Survivor’da konseyde söz alan Nagihan ,”Burası korkakları sevmez ama yüreksizler var. Bu da beni çok üzüyor. Keşke potada olsam.” ifadelerini kullandı. Batuhan, ünlüler takımının eleme potasında uyguladığı güçlü aday çıkararak, karşı takımdan bir yarışmacının eleme stratejisini mantıklı bulmadığını ifade etti. Batuhan, “Ben size beni yazmayın demiyorum ancak benim için bu mantıksız. Ama kendime güvenmiyor muyum? Güveniyorum. Bunun ne zaman biteceği belli değil.” dedi.

Acun Ilıcalı’dan Açıklama

Acun Ilıcalı ünlüler takımındaki kararsızlık karşısında “Gelmiş geçmiş en enteresan konseyde olduğumuzu söyleyebilirim. Çok heyecanlıyım. Beni çok heyecanlandırdınız. Fikir birliği olmamış. Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.” dedi.

Yılmaz Morgül ve Mustafa Toplaoğlu Survivor’da!

Ünlülerin ilk adayı Barış, gönüllülerin ise Evrim oldu. Üçüncü ve dördüncü gitme adayı Bora ile Adem oldu. Atakan son aday olarak Gizem’i seçti. Ünlülerde performansa göre Merve ve Atakan dokunulmaz oldu. Gönüllülerde Seda ve Berkan performans birincisi oldu. Survivor’da elenen isim Bora oldu.

Bora: Dünyanın Sonu Değil

Elendiğini öğrenen Bora, “Burada kendimden ödün verip yapacağım bir hareketi yaptıysam dünyanın sonudur. Ama buradan gitmek benim için dünyanın sonu değil. Bir oğlum var bir hayatım var.” dedi. Acun Ilıca ‘Dostluğumuz baki. Ama Survivor’da Acun’a yakın ya da uzak fark etmiyor.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler