Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Hayri'nin Cüzdanında Fotoğrafını Görüyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Hayri’nin Cüzdanında Fotoğrafını Görüyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 38. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Feride, Nalan’ın yalan söyleyip Hayri’yle sahile gittiğini görünce onun yanında kalmaya karar veriyor. Hayri, Nalan için bahçeye manolya ağacı dikiyor. Rafet, Sedat’ın araba koleksiyonunu buluyor ve ona yine ceza veriyor. Nalan, Hayri’den hoşlandığını, kendisine bile itiraf edemiyor. Bu yüzden Billur’la araları açılıyor. Nalan, Hayri’nin cüzdanında kendi fotoğrafını görüyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Hayri’nin Cüzdanında Fotoğrafını Görüyor!

Camdaki Kız dizisinin 39. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Feride, Nalan’la Hayri’yi bisiklet sürerken yakalıyor. Hayri’yi azarlayıp Nalan’ın kolundan tutup eve götürüyor. Onun konuşmasına bile müsaade etmiyor. Nalan’a, eve gitmeyeceğini o bebek yapana kadar da oradan gitmeyeceğini söylüyor. Hayri’yi konakta istemeyen Feride’ye Nalan çok yalvarıyor. Ondan Hayri’yi işinden etmemesini, onunla bir daha görüşmeyeceğine söz veriyor.

CAMDAKİ KIZ 38. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Feride, Rafet’e tekliflerini düşündüğünü ve onlarla kalmaya karar verdiğini açıklıyor. Gülcihan, bundan hoşnut olmasa da kabul etmek zorunda kalıyor. Feride, eşyalarını almak için evine gittiğinde Nalan, Hayri’yle konuşuyor ve ondan annesi adına özür diliyor. Hayri ise, önemli olmadığını söyleyip ona, annesinin hep zaman böylemi olduğunu soruyor.

O da annesinin her zaman böyle kontrolcü olduğunu söylüyor. Rafet, Adil bey için onların mahallesinde bir iftar yemeği organize ediyor. Hayri’den bu yemek için tüm hazırlıklarla ilgilenmesini istiyor. Mahalleliden Hayri, Nalan’a ‘Camdaki Kız’ dediklerini, annesinin onu evden dışarı çıkartmadığını öğreniyor.

Billur Nalan’la konuşmak için geliyor. Hayri’nin ona aşık olabileceğini yineleyince Nalan sinirleniyor ve Billur’a, onun bir kaç kişiye birden aşık olabileceğini ancak kendisinin böyle bir şey yapmayacağını söylüyor. Hayri, Nalan için bahçeye bir manolya ağacı dikiyor. Nalan, fırsatını bulup ona ağaç için teşekkür ediyor.

Rafet, giderleri kontrol ederken bir depoya ayda 80 bin lira kira verdiklerini fark ediyor. Depoya gidip orayı açtırdığında, Sedat’ın araba koleksiyonuyla karşılaşıyor. Arabaları Sedat’ın aldığını Muzo’nun da onay verdiğini öğrenip ikisini de sahile çağırıyor. Muzo ile Sedat, babalarını beklerken onun lüks spor bir arabayla geldiğini görünce durumu anlıyorlar.

Rafet, Sedat’a çok kızıyor. Ama Muzo’nun da buna müsaade etmesini kabul etmiyor. Rafet Sedat’a, yeni bir ceza daha veriyor. Bu sefer ona fotokopi çekme işi veriyor. Sedat, tekrar ceza almamak için Cana’yla görüşüyor. Ancak onunla birlikte olmuyor. Cana ise, onu baştan çıkartmak için elinden geleni yapıyor.

Nalan, çocuk yapmak istediğini Sedat’a söylüyor. Ama bu sefer de o istemiyor. Nalan, Hayri’nin kaybettiği cüzdanını arabada buluyor. İçini açtığında kendi fotoğrafını görüyor. Onun gerçekten kendisine aşık olduğunu anlıyor.

Camdaki Kız 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Hayri’yi Ölümle Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler