Ana SayfaDizilerMahkum 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Büge Barış'ın Zeynep'i Öldürdüğünü Öğreniyor!

İlgili Postlar

Mahkum 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Büge Barış’ın Zeynep’i Öldürdüğünü Öğreniyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mahkum, 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fırat ile Barış, bombayı yalının en üst katına koyup can kaybı olmasını engelliyor. Efkan, Can ile Nazlı’yı kaçırıp Fırat ile Barış’tan o yalıyı sabote ettiklerini itiraf eden bir video yayınlamalarını istiyor. Fırat ile Barış, iş birliği yapıp Efkan’ın kara paralarını aklayan kişiyi ve paraların yerini öğreniyor. Cemre, Efkan’ın bomba aldığı kadınla görüşmesinin videosunu ele geçiriyor. Fırat ile Barış, Can ile Nazlı’nın saklandığı yeri buluyor. Ancak kapıları açamıyorlar. Mahkum 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Büge, Barış’ın Zeynep’i öldürdüğünü öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2022

Büge Barış’ın Zeynep’i Öldürdüğünü Öğreniyor!

Mahkum 17. bölüm 1. fragmanında; Büge, Fırat’ın karısı Zeynep’i Barış’ın öldürdüğünü öğreniyor ve ona, bunu nasıl yapabildiğini, aylarca annesinin öldüğünü Nazlı’nın yüzüne nasıl baktığını soruyor. Barış, kendince açıklama yaparken Büge’yi kaybetmekten korkuyor. Gidip Savaş’ın mezarı başında pişmanlık göz yaşları döküyor.

İşte Mahkum 17. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat ile Barış, bombanın bir kısmını alıp yalının en üst katına atıp kaçıyorlar. Diğerleri ise o sırada yalıdan çıkmayı başarıyor. Sadece üzerinde bomba olan adam ölüyor. Efkan, herkesin kurtulduğunu anlayıp amacına ulaşamıyor. Ama bu sefer silahlı adamlarına ateş emri veriyor. Yolda Efnan ve adamları önlerini kesiyor.

Fırat, çıkıp Efkan’a kafa tutuyor. Ama arabanın içinden Nazlı ile Can çıkıyor. Efkan onlara, çocukları için, bu suçu üstlenmelerini ve kendilerini mahkum ettirmelerini istiyor. Fırat ile Barış, bu yolda iş birliği yapıyorlar. Fırat, Barış ile Susha’ya gemi sevkıyatıyla ilgili ne kadar belge varsa yok etmelerini istiyor.

Cemre ile Fırat, ölen adamın evine gidip oğluyla konuşuyorlar. Ondan, babasını alan adamların arabasının plakasını öğreniyor. Plakadan Efkan’ın kara para aklayan adamının izini buluyorlar. Adamın kara para aklamak için milli piyango ikramiye kazanan kişileri bulup yüzde yirmi daha fazla para verip kuponu satın aldığını öğreniyorlar.

Paşa’nın kuponu eline ulaşınca Sasha’yla birlikte kuponu satmak için Efkan’ın adamının yanına gidiyorlar. Paralarını otelde alacaklarını öğrenen Sasha ile Paşa, kamera yerleştiriyorlar. Paralar gelince, paraların çamaşırhanede olduğunu anlayan Fırat ile Barış, paraların saklandığı yeri bulup, videoya alıyorlar.

O sırada Büge ile Bekir, kuru sıkı tabancayla ateş edip otelde kargaşa yaratıyorlar. Efkan, paraların olduğu odada Rafi’yle birlikte bekliyor. Oradaki kameradan onların konuşmaları kayıt ediliyor. Fırat, Efkan’ın bombaları nasıl temin ettiğini buluyor ve dövüş için ringe çıkıyor. Dövüşü kazanıyor. O sırada Cemre, Bom Bom lakaplı kadının odasından Efkan’ın bomba alırken çekilmiş videosunu ele geçiriyor.

Fırat ile Barış, çocuklarının saklandıkları yeri buluyor. Cemre, tam videoyu yayınlayacağı sırada internet gidiyor. Barış ile Fırat, çocuklarının bulunduğu yere gaz verildiğini görüyor. Ancak kapıyı açamıyorlar.

Mahkum 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış ile Fırat Efkan’a Karşı Birlikte Hareket Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler