Ana SayfaDizilerYasak Elma 138. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Ender'den Şikayetçi Oluyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 138. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Ender’den Şikayetçi Oluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 138. yeni bölümüyle 11 nisan pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, Çağatay’ın teklifini kabul etmez. Çağatay ise, Yıldız’ı ne kadar sevdiğini ona göstermek için bir sürpriz hazırlar. Yıldız’ın kafası tam karışmışken, Ender Çağatay’ın telefonundan Kumru’ya mesaj gönderir. Bunu öğrenen Yıldız, Çağatay’dan intikam almak için, onunla kaçmayı kabul ettiğini söyler. Çağatay, hava limanında Yıldız’ı beklerken oyuna geldiğini anlar. Yasak Elma 138. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Doğan, Ender’den şikayetçi oluyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Doğan Ender’den Şikayetçi Oluyor!

Yasak Elma 138. bölüm 1. fragmanında; Doğan, Yıldız’ı koluna takıp şirkete gidiyor. Çağatay, Yıldız’dan bu yaptığının hesabını sormak istiyor. Yıldız, basın açıklanmasında Ender’in yine terk edildiğini söylüyor. Ender ise, Yıldız’ı ölümle tehdit ediyor. Silahlar patlıyor ve Doğan, Ender’in karısını ölümle tehdit ettiğini söyleyip ondan şikayetçi oluyor.

İşte Yasak Elma 138. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 137. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağatay, Yıldız’la tekrar bir aile olmak istediğini ona söyler. Yıldız ise, kabul etmez. Daha sonra Çağatay, Yıldız’ı Halit Can’ın yaralandığını söyleyerek onu eve çağırır. Yıldız eve gittiğinde, her yerde fotoğraflarını görür. Çağatay, Yıldız’la geçirdikleri mutlu günlerin fotoğraflarından oluşan bir slayt gösterini sunar.

Yıldız, biraz duygusallaşıp eve gider. Durumu annesine anlatır. Çağatay, Sedai’yle Ender’le konuşacağını ve bu nişanlılık durumunu bitirmesi gerektiğini, onunla nişanlı olduğu sürece Yıldız’ın kendisine güvenip dönmeyeceğini söyler. Ender, onların konuşmasını duyar. Hemen bu durumu Caner’le konuşur.

Çağatay duştayken onun telefonundan Kumru’ya, hala onu unutamadığını ve kendisine dönmesini istediğini yazan bir mesaj gönderir. Kumru, mesajı alınca şok olur. Yıldız’a mesajı gösterir. Yıldız, Çağatay’ın ikili oynamasına çok sinirlenir ve ona bir oyun oynamaya karar verir.

Önce gidip Çağatay’a teklifini kabul ettiğini söyler. Çağatay, Yıldız’la yurt dışına kaçmak için tüm hazırlıkları yapar. Ender’le konuşup onunla nişanlılık durumunu bitirmek istediğini, o evde de kendisiyle birlikte yaşamasının doğru olmayacağını söyler. Ender, evindeki tadilatın bitmesiyle yalıdan ayrılacağını söyler.

Sonra Yıldız, Doğan’ı çağırıp ona teklifini kabul ettiğini artık gerçek bir karı koca olabileceklerini söyler. Doğan, bu duruma çok sevinir. Handan, Doğan’dan tamamen kurtulma planları yapar. Ender, Handan’ın beş parasız olduğunu anlayıp onunla alışverişe gidip durumun gerçek olduğundan emin olup keyfini çıkarır.

Şaduman, yeni tanıştığı arkadaşı tarafından kumara alışır. Önce bir kaç gün para kazanır. Sonra yüklü miktarda borçlanır. Durumu Yıldız’a da anlatamadığı için gidip senet karşılığı borç alır. Çağatay, büyük bir sevinçle evden çıkıyor hava alanına doğru yola çıkar.

Yıldız ona, yolda olduğunu söyler. Çağatay, oraya vardığında Yıldız’ı arar. Yıldız ise, kendisinin olması gereken yerde, kocasının yanında olduğunu söyler. Çağatay, Yıldız’ın kendisini kandırdığını anlar.

Yasak Elma 138. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Çağatay’a Ters Köşe Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler