Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Hayri'yi Ölümle Tehdit Ediyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Hayri’yi Ölümle Tehdit Ediyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 38. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nalan, hala çocukluğunda yaşayamadığı şeyleri yaşamanın mutluluğunu yaşarken Feride, kızını Hayri’yle bisiklet sürerken görür. Hayri’ye hakaretler edip eve döndükten sonra Rafet beye, onlarla kalmaya karar verdiğini söyler. Pera, Muzo’yla yakınlaşmayı başarır. Cavit, Rafet’in Pervin’le eski bir aşk hikayesinin olduğunu anlar. Sedat, Cana’yla tekrardan birlikte olmaya başlar. Camdaki Kız 38. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Feride, Hayri’yi ölümle tehdit ediyor.

Perşembe Dizileri 2022

Feride Hayri’yi Ölümle Tehdit Ediyor!

Camdaki Kız 38. bölüm 2. fragmanında; Feride Hayri’ye, eceline susadığını gördüğünü söyleyip onu tehdit ediyor. Nalan, çocukluğundan beri kurtulamadığı annesinin baskısına yine maruz kalıyor. Yine dünyaya camdan bakmak durumunda kalıyor. Onun bu durumunu anlayan Hayri, Nalan için bahçeye Manolya ağacı dikiyor. Cana Sedat’a, Nalan’la ilgili gerçeği söyleyecek mi? Feride, vasiyetnamesine neler yazacak? Hepsi dizinin yeni bölümünde.

İşte Camdaki Kız 38. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 37. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, Hayri’ye sarılıp ağlar. Eve geldikten sonra Hayri’ye birlikte olduklarını annesine söylememesini ister. Feride de eve gelir ve Hayri’ye Nalan’ı sorar. Oda, o gün onu hiç görmediğini söyler. Nalan da annesine, yalnız dışarı çıktığını söyler. Ama Feride, Tako’dan onların birlikte dışarı çıktıklarını öğrenir.

Hemen Billur’u arıyor ve Nalan’la gelip konuşmasını ister. Cana, Feride’den tehdit aldıktan sonra kılık değiştirip Sedat’ın yanına gider. Ona olanları anlatır. Sedat Cana’ya, babasından bir ceza daha almak istemediğini birbirlerinden uzak durmalarının iyi olacağını söyler.

Pera, ünlü bir doktordan Muzo için bir randevu alır. Onun telefonlarını kapatmasıyla eve gelip zorla Muzo’yu doktora götürür. Gülcihan, Pera’nın bu davranışından hoşlanmaz. Bu arada Rafet, Pervin’i yemeğe davet eder. Ona kendi elleriyle sevdikleri yemeği yapar. Selen onları görüp merakından yanına gider.

Rafet, kızını Pervin’le tanıştırır ve annesine ondan bahsetmemesini zamanı geldiğinde kendisinin Gülcihan’a anlatacağını söyler. Selen, onun kim olduğunu merak edip babasının telefonunu gizlice alıp bakmak isterken annesine yakalanır. Böylece Gülcihan, kocasının Pervin isimli bir kadınla görüştüğünü anlar.

Billur Nalan’ın yanına gelip onunla dertleşir. Nalan, Hayri’ye sarılıp ağladığını, annesinin onun kendisine iyi geldiğini anladığını söyler. Feride, kızının konuşmalarını duyup fenalaşır. Sedat, Nalan’la birlikte olmak ister. Nalan ise, onunla birlikte olmak istemez. Sedat sinirlenip evden çıkar ve Cana’yı arar.

Feride, Sedat’ın Cana’nın yanına gittiğini anlayıp kızından hemen kocasını arayıp eve çağırmasını ister. Nalan, Sedat’ı arayıp ondan özür diler ve eve dönmesini ister. Sedat, eve döner. Yine Nalan’ı öpmeye çalışır. Nalan, Sedat’ı yine ret eder. Sedat, evliliğin böyle olmayacağını söyler.

Ertesi sabah Nalan giyinip evden çıkar. Annesine de yürüyeceğini söyler. Nalan’ın Hayri’yle çıktığını gören Feride, onları takip eder. Kızıyla Hayri’yi bisiklet sürerken yakalar. Öfkeyle Nalan’a seslenir.

Camdaki Kız 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Feride Nalan’ın Yanında Kalmaya Karar Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler