Ana SayfaDizilerHakim 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azem Olayın Peşini Bırakmıyor!

İlgili Postlar

Hakim 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azem Olayın Peşini Bırakmıyor!

Atv’nin yeni dizisi Hakim, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Araba bulunuyor. Arabayı çalan gencin katil zanlısı olduğu zannediliyor. Cevdet, arabanın Azer’in oğlunu öldüren araba olduğunu öğreniyor. Ömer ona, kazayı kendisinin yaptığını söylüyor. Gülbahar’da, yok etmeye çalıştığı arabanın Mert’i öldüren araba olduğunu öğrenince tutuşmaya başlıyor. Adamını gönderip hırsız çocuktan suçu üstlenmesini istiyor. Genç mahkemede suçu üstleniyor. Hakim 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azem, olayın peşini bırakmıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Azem Olayın Peşini Bırakmıyor!

Hakim 3. bölüm 1. fragmanında; Gülbahar, Cevdet’in yanına gidip yok etmesini istediği arabanın Ömer’in olduğunu ve cinayeti de onun işlediğini bildiğini söylüyor. Deniz, Ozan’ın kendisiyle tesadüfen tanışmadığından şüphelenmeye başlıyor. Azem, Ömer’den şüphelenip onu göz hapsine alıyor. iyice köşeye sıkışan Ömer, bu işin içinden nasıl çıkacağını düşünmeye başlıyor.

İşte Hakim 3. bölüm 1. fragmanı…

HAKİM 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Arabayı çalan çocuk o arabanın cinayete karıştığını emniyette öğreniyor. Sorguyu önce Azem’in adamları yapıyor. Çocuk sadece arabayı aldığını söylüyor. Ayşe, çocuğun hırpalandığını anlıyor ve onu nezarete attırıyor. Ömer, oğlundan o gün neler yaptığını en ince ayrıntısına kadar öğreniyor ve o günü kendi uyarladığı gibi birlikte geçiriyorlar.

Bir soruşturma olursa olanları onun uyarladığı şekilde Ozan’ın anlatmasını istiyor. Ayşe, Ömer’in ifadesini alıyor. O arabanın çalındığını, hatta karısını ölümünden sonra o arabayı görmek dahi istemediğini, çalındığını duyunca rahatladığını söylüyor. Mert’in cenaze töreni oluyor.

Ozan, uzaktan töreni izleyip fotoğraf çekiyor. Herkes gittikten sonra Mert’in mezarı başında göz yaşı döküyor. Deniz onu görüyor ve ona kim olduğunu soruyor. Ozan, Mert’in okuldan arkadaşı olduğunu söylüyor. Gülbahar, Cevdet’in isteğiyle yok etmeye çalıştığı arabanın Mert’in öldürüldüğü araba olduğunu anlayıp tutuşmaya başlıyor.

Cevdet’te durumu öğrenince Ömer’le konuşmaya gidiyor. Ömer ona, Mert’e kendisinin çarptığını onun Azem’in oğlu olduğunu öğrenince Ozan’ın da kimsesiz kalmaması için sakladığını söylüyor. Cevdet, ona yardım edeceğini söylüyor. Gülbahar, adamını nezarete gönderip gençle konuşuyor ve ondan mahkemede kazayı kendisinin yaptığını söylemesini istiyor.

Ömer, çocuğun durumuna üzüldüğü için Yasemin’den onun avukatlığını üstlenmesini istiyor. Mahkeme oluyor. Genç mahkemede suçları kabul ediyor. Ömer, Ozan’la konuşup artık olayın kapandığını artık ondan hiçbir şey düşünmemesini istiyor. Ozan ise, vicdan azabını bir türlü üzerinden atamıyor. Ömer’e, onun ne yaptığını bildiğini yazan bir mesaj geliyor. Bu mesajı yazan kişi kim?

Hakim 2. Bölüm 1. Ön İzlem Yayında! Ozan Mert’in Mezarı Başında Göz Yaşı Döküyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler