Ana SayfaDizilerKardeşlerim 48. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dans Yarışmasında Herkes Hünerlerini Gösteriyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 48. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dans Yarışmasında Herkes Hünerlerini Gösteriyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 48. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şengül, hapishaneye düşer. İçeride onun çocuklarını zehirlediğini öğrenen mahkumlar, Şengül’le uğraşmaya başlar. Akif, Suzan’la evlilik hazırlıklarına başlar. Nebahat ile Ayla, Akif’le Suzan’a düğün sürprizi hazırlar. Gönül, Orhan’a ona ve çocuklarına krallar gibi bakacağını söyler. Aybike, babasına Gönül hanımdan hoşlanıp hoşlanmadığını sorar. Kardeşlerim 48. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dans yarışmasında herkes hünerlerini gösteriyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Dans Yarışmasında Herkes Hünerlerini Gösteriyor!

Kardeşlerim 48. bölüm 2. fragmanında; Liseler arası dans yarışmasına Ataman koleji de katılıyor. Harika, annesiyle Akif’in evleneceğini öğrenip havalara uçuyor. Dans yarışmasında çiftler belli oluyor. Tolga, Ömer’le Oğulcan’ı birbirine düşürüp aradan sıyrılmayı planlıyor. Ömer, Oğulcan’a iyice cephe alıyor. Oğulcan, motosikletle düştüğü kuyuda mahsur kalıyor.

İşte Kardeşlerim 48. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 47. BÖLÜM ÖZETİ!

Kaan ile Süzen, hastaneye kaldırılır. İkisi de ameliyata alınır. Süzen’in ameliyatı başarılı geçer. Kaan için ise uzun bir bekleyiş başlar. Doktor Akif’e, Kaan’ı kurtaramadıklarını söyler. Akif, Kaan’ın ölümüyle yıkılır. Doruk ise, ona yakın davranmadığı için büyük bir pişmanlık duyar. Aradan bir ay geçer.

Süsen okula döner. Tolga, Süsen’e kimsenin sormaya cesaret edemediğin soruyu sorar ve ona Kaan’la neden tartıştıklarını sorar. Onun bu soruyu sormasıyla herkes birbirine girer. Doruk Tolga’dan, bu konunun kapanmasını o gün neler olduğunu merak etmediğini söyler.

Berk, şirketteki toplantıya annesiyle birlikte gider. Akif’in küçümseyici tavırları Ayla’yı kamçılar. Berk’in vekaletini alıp Nebahati’de özel kalem müdürü yapıp şirkette çalışmaya başlarlar. Nebahat ile Ayla, saunada bir kadınla tanışır. Toplantıya gelen müşteri o kadın çıkar. Akif, onların bu işi beceremeyeceğini düşünürken ilk toplantıda, müşteri Nebahat ile Ayla’yı görünce sunum bile istemeden işi kabul eder.

Tek şartı da Ayla ile Nebahat’in orada olmasıdır. Şengül, Orhan’ı eve döndüremez. Komşusuyla birlikte Gönül’ün restoranının kapanması için bir plan yapar. Şengül, müshil ilacı alıp ezer. Gizlice Gönül’ün restoranına girip Güllaç’ın üzerine döker. Ancak eve geldiği zaman müshil ilacı yerine böcek ilacı döktüğünü anlar.

Çocuklar hep birlikte Orhan’ı görmeye Gönül’ün restoranına gider. Gönül onlara Güllaç’tan ikram eder. Güllaç’ı Orhan ile Asiye yemez. Diğerleri yer ve hemen fenalaşır. Şengül, Aybike’nin babasını görmeye gittiğini öğrenince hemen restorana koşar. Hepsini baygın bir şekilde yerde yatarken görünce “ne yaptım” diye bağırmaya başlar. Asiye, yengesine yine ne yaptığını sorar.

Kardeşlerim 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şengül Hapishaneye Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler