Ana SayfaDizilerKardeşlerim 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şengül Hapishaneye Düşüyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şengül Hapishaneye Düşüyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 47. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Süsen ile Kaan, hastaneye kaldırılıyor. Kaan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamıyor. Onun ölümüyle perişan olurken, Doruk ise, ona yaptıklarından pişman oluyor. Şengül, Gönül’ün lokantasının kapanması için gizlice Güllaç’a müshil ilacı yerine böcek ilacı döküyor. Orhan’ı görmeye giden çocukları ve yeğenleri o tatlıdan yiyor. Şengül, son anda yetişiyor. Ancak hepsini baygın buluyor. Kardeşlerim 48. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Şengül, hapishaneye düşüyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Şengül Hapishaneye Düşüyor!

Kardeşlerim 48. bölüm 1. fragmanında; Şengül, hapishaneye düşüyor. İçeride onun çocuklarını zehirlediğini öğrenen mahkumlar, Şengül’le uğraşmaya başlıyor. Akif, Suzan’la evlilik hazırlıklarına başlıyor. Nebahat ile Ayla, Akif’le Suzan’a düğün sürprizi hazırlıyor. Gönül, Orhan’a ona ve çocuklarına krallar gibi bakacağını söylüyor. Aybike, babasına Gönül hanımdan hoşlanıp hoşlanmadığını soruyor.

İşte Kardeşlerim 48. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 47. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kaan ile Süzen, hastaneye kaldırılıyor. İkisi de ameliyata alınıyor. Süzen’in ameliyatı başarılı geçiyor. Kaan için ise uzun bir bekleyiş başlıyor. Doktor Akif’e, Kaan’ı kurtaramadıklarını söylüyor. Akif, Kaan’ın ölümüyle yıkılıyor. Doruk ise, ona yakın davranmadığı için büyük bir pişmanlık duyuyor. Aradan bir ay geçiyor.

Süsen okula dönüyor. Tolga, Süsen’e kimsenin sormaya cesaret edemediğin soruyu soruyor ve ona Kaan’la neden tartıştıklarını soruyor. Onun bu soruyu sormasıyla herkes birbirine giriyor. Doruk Tolga’dan, bu konunun kapanmasını o gün neler olduğunu merak etmediğini söylüyor.

Berk, şirketteki toplantıya annesiyle birlikte gidiyor. Akif’in küçümseyici tavırları Ayla’yı kamçılıyor. Berk’in vekaletini alıp Nebahati’de özel kalem müdürü yapıp şirkette çalışmaya başlıyorlar. Nebahat ile Ayla, saunada bir kadınla tanışıyorlar. Toplantıya gelen müşteri o kadın çıkıyor. Akif, onların bu işi beceremeyeceğini düşünürken ilk toplantıda, müşteri Nebahat ile Ayla’yı görünce sunum bile istemeden işi kabul ediyor.

Tek şartı da Ayla ile Nebahat’in orada olması. Şengül, Orhan’ı eve döndüremiyor. Komşusuyla birlikte Gönül’ün restoranının kapanması için bir plan yapıyorlar. Şengül, müshil ilacı alıp eziyor. Gizlice Gönül’ün restoranına girip Güllaç’ın üzerine döküyor. Ancak eve geldiği zaman müshil ilacı yerine böcek ilacı döktüğünü anlıyor.

Çocuklar hep birlikte Orhan’ı görmeye Gönül’ün restoranına gidiyor. Gönül onlara Güllaç’tan ikram ediyor. Güllaç’ı Orhan ile Asiye yemiyor. Diğerleri yiyor ve hemen fenalaşıyor. Şengül, Aybike’nin babasını görmeye gittiğini öğrenince hemen restorana koşuyor. Hepsini baygın bir şekilde yerde yatarken görünce “ne yaptım” diye bağırmaya başlıyor. Asiye, yengesine yine ne yaptığını soruyor.

Kardeşlerim 47. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif Kaan’ın Da Mı Ölümüne Sebep Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler