Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sanem Bora'yı Fena...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sanem Bora’yı Fena Basıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 27. yeni bölümüyle 12 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Azra, Hande’nin suçlamalarını kabul edip Efe’yle ilişkisi olduğunu yalanlamaz. Bora, Hande’nin müvekkilini nereden tanıdığını hatırlar. Hande, davasına odaklanır. Bora, Sanem’e gelen çiçeği görüp onu takip eder. Ama dayısıyla buluştuğunu anlayınca mutlu olur. 48 saat sonra Sanem ile Bora, uyandıklarında evlendiklerini öğrenir. Çolpan ile Erman’da, evlenir. Azra ise Efe’nin kendisine oynadığı oyunu öğrenir. Son iki günde neler yaşandı? Evlilik Hakkında Her Şey 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sanem, Bora’yı fena basıyor.

Salı Dizileri 2022

Sanem Bora’yı Fena Basıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 27. bölüm 1. fragmanında; Efe, kızının ölümüne sebep olan ve komada olan adamın uyandığını öğreniyor. Bora’nın odasına, Sanem’le evleneceği gün bir kadın geliyor ve onunla bekarlığa veda partisi yapmak istediğini söylüyor. Sanem ise, elinde bıçakla odayı basıyor. Çolpan’ın abisi Erman’a, damat diye hitap edince kız kardeşini utandırıyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 27. bölüm 1. fragmanı…

 

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Hande, Azra’nın evine gittiğinde onları birlikte görür. Azra’yı, Efe’nin gözüne girmek için kendisini kullanmakla suçlar. Hande’nin daha fazla üzülmesini istemeyen Azra, durumu kabul eder. Bu Hande’yi hırslandırır. Efe, bunu yaptığı için Azra’ya teşekkür eder. Azra, çocuklarına gerçeği anlatır. Ancak hiç birini inandıramaz.

Hande ile Azra, müvekkilleriyle bir araya gelir. Bora, Hande’nin müvekkilini nereden tanıdığını hatırlar. İçeri girip Azra’ya, davayı kazandığını o kadının zaten kocasıyla onu dolandırmak için evlendiğini açıklar. Bora, bir saunanın olduğunu orada kadınlara zengin adam bulduklarını ve o yerin sahibinin komisyon aldığını söyler.

Azra, Hande’ye bu davada onun kazanması için uğraşmayacağını, adalet için savaşmak istediğini söyler. O saunaya Efe gidip onlardan önce gider. Azra ile Hande de oraya koca aramak için gittiklerini söyler. İşletmenin çöpçatanı onları Efe ile tanıştırır. Öyle olunca adamın gerçek yüzü ortaya çıkar.

Adamı şahitlik etmeye ikna ederler ve dava anlaşmalı bir şekilde sonuçlanır. Ural, Türkiye’ye döner dönmez Sanem’i arar ve onunla görüşmek ister. Bora, Sanem’in gelen telefonla dağıldığını anlar. Üstüne bir de ona gelen çiçeği görür. Sanem, bir otele gider.

Bora onu takip eder. Sanem’in dayısıyla buluştuğunu anlayınca rahatlar. Oraya Çolpan ile Erman’da gelir. Çolpan, Bora için abisinden özür dilemek için oraya gelir. Ama tartışma büyüyünce özür dilemekten vazgeçer. Abisi rahatsızlanıp hastaneye kaldırılır. Çolpan, abisinin yanına gidip ondan özür diler. Abisi de, DNA testinin sonucunu değiştireceğini ancak karşılığında, ondan Erman’la evlenmesini ister.

48 saat sonra Sanem ile Bora, aynı yatakta uyanır. Sanem ile Bora, ellerindeki yüzüğü ve başlarında duran evlenme cüzdanını görüp şok olurlar. Erman ile Çolpan’da, çocuklara bir an durumlarını anlatmak için sözleşirler. Azra ise, Efe’ye tokat atıp böyle bir şeyi nasıl kendisine yapabildiğinin hesabını sorar.

Evlilik Hakkında Her Şey 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Son İki Günde Neler Yaşandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler