Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 66. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci'yle Barışıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 66. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’yle Barışıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 66. yeni bölümüyle 12 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Doktor Gülben’den, bebeğinin iyi olduğunu ama stresten uzak durmasını ister. Esad, Gülben’in ablasının yanına gitmesini istemez. Karı koca bu yüzden tartışır ve Gülben evi terk edip ablasının yanında kalmaya başlar. Esad, durumu açıklayınca Safiye, Gülben’i eve almak istemez. Doktor hanım, Gülben ile Safiye’yi birlikte seansa alır. Han ile Ceylan, terapiste gider ve çıktıktan sonra tartışırlar. Ceylan, Han’ı terk eder. Masumlar Apartmanı 66. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye, Naci’yle barışıyor.

Salı Dizileri 2022

Safiye Naci’yle Barışıyor!

Masumlar Apartmanı 66. bölüm 1. fragmanında; Ceylan, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Han, o anda İnci’nin ölümünü hatırlıyor. Doktor hanım Safiye’ye annesinin sesiyle başa çıkmasını öğretiyor. Annesini susturmayı başaran Safiye Naci’ye koşup sarılıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 66. bölüm 1. fragmanı…

 

MASUMLAR APARTMANI 65. BÖLÜM ÖZETİ!

Esad, Gülben’i hastaneye götürür. Doktor Gülben’i muayene eder ve ona bebeğin iyi olduğunu ancak stresli ortamlardan uzak durması gerektiğini söyler. Safiye, Gülben’in kazağını bırakmak için onun evine gider. Gülben ile Esad’ın evde olmadıklarını öğrenince panik olur.

Şennur, oğlunu arayıp nerede olduklarını sorar. Gülben, ablasının duymaması için çırpındığını gören Esad, Gülben’in canının İncir istediğini incir aramaya çıktıklarını söyler. Eve geldikten sonra Esad, Gülben’in ablasının panik olmasından nasıl korktuğunu görüp onun ablasının yanına gitmesini istemediğini söyler.

Gülben, Esad’ın kendisinden böyle bir şey istemesine çok öfkelenir ve o gece ablasının yanında kalır. Evdekilere de Esad’la tartıştıklarını söyler. Herkes Esad’a Gülben’i üzdüğü için cephe alır. Safiye, Naci’yi Esra ile konuşurken görür. Naci’yi çağırıp ona yüzükleri verir.

O yüzükleri taktığı için onun hastalandığını söyler. Naci, yüzükleri Safiye’ye verip bir gün tekrar kocası olarak o eve gireceğini söyler. Esad, Hikmet’in aldığı gerdanlığı onun ısrarıyla Gülben’e verir. Gülben, gerdanlıkla sorunlarının çözülemeyeceğini söyleyince Esad, her şeyi onlara anlatır.

Safiye, durumu öğrenince hemen Gülben’den evine gitmesini ister. Bebeğe kendisi yüzünden bir şey olacağını düşünür ve onu eve almak istemez. Doktor hanım onların tartışmalarını duyar ve ikisiyle birlikte seans yapar. Safiye’yi, uğursuz olmadığına inandırmaya çalışır.

Ceylan, Han’ı çift terapistine götürür. Orada ikili tartışmaya başlar. Seanstan çıktıktan sonra Han’ın değişmediğini gören Ceylan, ona kendisinden uzak durmasını bir daha karşısına çıkmamasını ister. Han onu durdurmaya çalışsa da Ceylan arabasına binip oradan uzaklaşır. Han da arkasından gider. Ceylan, biraz ilerde kaza yapar.

Han, İnci’nin başına gelenleri hatırlayıp dejavu yaşar. Korkarak Ceylan’ın arabasının yanına gider. Onun başının kanadığını görür.

Masumlar Apartmanı 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylan Kazada Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler