Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 8. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Derya İle Dönüş...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 8. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Derya İle Dönüş Arasındaki Buzlar Eriyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 8. yeni bölümüyle 12 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Türkan, Somer’le birlikte mutfağa girip yemek yapar. Somer’in soğandan gözü yanınca, soğanı annesinden doğramasını ister. Özer, Rüçhan’ın mutfakta soğan doğrarken görünce çok şaşırır. Ayrıca bu durum da hoşuna gider. Rüçhan, Somer’den sonra Rüçhan’ın da kalbini yumuşatmayı başarır. Üç Kız Kardeş 8. bölüm 2. ön izleme yayınlandı. Derya ile Dönüş arasındaki buzlar eriyor.

Salı Dizileri 2022

Derya İle Dönüş Arasındaki Buzlar Eriyor!

Üç Kız Kardeş 8. bölüm 2. ön izlemesinde; Dönüş, Derya’nın hala kendisine kızgın olduğunu düşünüyor. Ertesi gün onunla okula gitmek istemiyor. O mektup sayesinde Derya ile Hakan’ın görüşmeye başladıklarından habersiz, hala Derya’nın kendisine kızdığını düşünüyor. Derya Dönüş’ün yanına gidip, o gitmezse okula kendisininde gitmeyeceğini söyleyip ona sarılıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 8. bölüm 2. ön izleme…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Türkan, Somer’i sarhoş bir şekilde eve getirir. Somer, bu şekilde nasıl baba olacağını sayıklayıp durur. Mine de sabaha kadar sürekli Somer’i arar. Türkan, Somer’in telefonuna bakmak ister. Ancak telefonun şarjı biter. Sabah evdekiler korna sesiyle uyanır. Mine, kapıya gelip sürekli kornaya basar.

Tam Türkan arabanın yanına gittiği sırada, arabanın uzaklaştığını görür. Özer, onlardan önce Mine’yi oradan uzaklaştırır. Ona, bu işlerin böyle olmayacağını böyle yaparsa kendisinin zararlı çıkacağını söyler. Rüçhan, Türkan’a ne olursa olsun bir daha dışarı çıkmamasını söyler.

Türkan, babasının gasba uğradığını öğrenip önce babasının yanına, sonra annesiyle konuşmaya gider. Mine, Türkan’ı arar ve onunla konuşmak istediğini söyler. Somer, Türkan’ın Mine’yle görüşmeye gittiğini öğrenir ve onu durdurmaya çalışır. Mine, Türkan’a sevdiği insanla ayrıldığını, o kişiyi onun da tanıdığını söyler.

O sırada eski kocası gelir ve Türkan masadan kalkıp gider. Somer Türkan’ı alıp eve getirir. Türkan, Somer’e annesinden Mine’yle konuşmaya gittiğini saklamasını ister. Rüçhan, durumu öğrenip Türkan’ın telefonunu kırar. Somer, gidip Mine’ye Türkan’dan uzak durmasını ondan hoşlanmaya başladığını söyler.

Rüçhan’ın çok istediği zeytinlik açık artırmaya çıkar. Somer, Mine’nin eski kocasına orayı kaptırmak istemez. Rüçhan, Somer’den zeytinliği ona bırakmasını kendisinin daha sonra orayı daha ucuza alacağını söyler. Somer orada Mine’ye, bebeğinden değil ondan vazgeçtiğini söyler. Mine, bunu duyunca fenalaşır.

Somer, dayanamayıp Türkan’la hastaneye gider. İçeri girdiğinde ise Mine’yi eski kocasıyla birlikte görür. Eski kocasının Mine’ye bebekleriyle birlikte çok mutlu olacaklarını söylediğini duyar.

Üç Kız Kardeş 8. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Türkan Sayesinde Ev Şenleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler