Ana SayfaDizilerBaba 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emin Büşra İle İlhan'ın İlişkisini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Baba 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emin Büşra İle İlhan’ın İlişkisini Öğreniyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Baba, 9. yeni bölümüyle 12 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İlhan, kendisine gelir. Servet’in, İlhan’ın düştüğü gün orada olduğu anlaşıldığı için emniyete çağrılır. Komiser İlhan’a, Servet’in o gece orada olup olmadığı sorar. Oda, orada olduğunu söyler. Komiser, onu kimin ittiğini, İlhan’ın mı ittiğini sorar. İlhan, Servet’in ismini verecek mi? Yoksa, bu kozu elinde tutup onu tehdit mi edecek? Baba 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Emin, Büşra ile İlhan’n ilişkisini öğreniyor.

Salı Dizileri 2022

Emin Büşra İle İlhan’ın İlişkisini Öğreniyor!

Baba 9. bölüm 1. fragmanında; Kadir, Servet’in İlhan’ı inşaattan aşağı ittiğini öğreniyor. Servet, polise teslim olmak istemiyor. Fazilet, durumu Emin’e anlatmaya karar veriyor. İlhan, yüzük alıp Büşra’ya evlenme teklif ediyor. Emin, onları görüyor. Hala evli olan Büşra, ne yapacak? Emin, bu evliliğe müsaade edecek mi?

İşte Baba 9. bölüm 1. fragmanı…

BABA 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Emin, Servet’in fotoğraflarını görünce fenalaşır. Çocukları onun felç geçirdiğini öğrenir. Yaşar, babasının Servet yüzünden felç olduğu için onu evden kovar. Servet, İlhan’ı arayıp ona kimsesiz kaldığını ve bundan sonra o ne derse onu yapacağını söyler.

İlhan’ın yanına giden Servet onu inşaattan aşağı iter. Onu o halde bırakıp gider. İlhan, bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Ahmet, Yaşar’a Büşra ile İlhan’ın öpüşürken çektiği videoyu izletir. Yaşar, Büşra’yı kolundan tuttuğu gibi evden kovar ve ona bundan sonra onun gibi bir kardeşi olmadığını söyler.

Bu durum Büşra’nın çok ağırına gider. İlhan’ın hastanede olduğunu öğrenip onun yanına gider. İlhan’ın babası durumu öğrenip onun yanına gider ve oğlunu ona emanet ettiğini söyler. Kadir de, Büşra’nın İlhan’la görüştüğünü öğrenip onun yanına gider. İlhan’ın kendilerine ve babasına neler yaptığını söyleyip ondan bu yanlıştan dönmesini ister.

Büşra ise, ilk kez birinin kendisinin gözlerinin içine bakıp dinlediğini söyler. Emin, Kadir’den Cemal’i çağırmasını ister. Cemal gelip Emin’i alıp götürür. Nereye gittiğinden sadece Kadir’in haberi olur. Emin, Kadir’e kardeşlerini ona emanet ettiğini söyler. Oraya bir dükkan kiralayan Emin, bakkal dükkanı açar.

Elif, şirkete gelip Kadir’e fabrikadaki işçilerin çıkarılacaklarını duyunca greve gideceklerini söyler. Kadir ona, kimseyi işten çıkarmasını şart koştuğunu söyler. Elif ise, fabrikanın yönetimini kendisine vermeyi kabul ettiğini söyler. İlhan’ın babası Elif’i yanına çağırıp ona holdingde şirketinin temsilcisi olmasını istediğini söyler.

Elif, onun hiçbir teklifini kabul etmemek üzere onun yanına gider. Ancak, teklifi duyunca kabul eder. Kadir, yönetim kurulunda İlhan’ın yerine temsilci olarak Elif’i görür. Ona, holdingde söz sahibi olamayacağını söyler. O ise bildiğini söyler ve içeri Büşra girer. Kadir, Büşra’nın bunu yaptığına inanamaz.

Baba 9. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! İlhan Servet’ten Şikayetçi Olacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler