Ana SayfaDizilerKardeşlerim 47. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif Kaan'ın Da Mı Ölümüne Sebep...

İlgili Postlar

Kardeşlerim 47. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif Kaan’ın Da Mı Ölümüne Sebep Olacak?

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kardeşlerim 47. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kaan, yaralı bir şekilde ambulansa bindirilir. Akif, oğlunun başından ayrılmaz. Kaan babasına, Süsen’in konuşmasını engellediğini söyler ve ona kendisini sevip sevmediğini sorar. Akif ise, göz yaşları içinde onun için canını bile vereceğini söyler. Kardeşlerim 47. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Akif, Kaan’ın da mı ölümüne sebep olacak?

Cumartesi Dizileri 2022

Akif Kaan’ın Da Mı Ölümüne Sebep Olacak?

Kardeşlerim 47. bölüm 2. fragmanında; Ayla ile Nebahat, holdingin başına geçmeye hazırlanıyor. Şennur, kıskançlık krizlerine girip Orhan’dan intikam almak istiyor. Kaan’ın, iyileşmesi için arkadaşları hastanede göz yaşı döküyor. Akif ise, bunlara sebep olduğu için kendisine bela okuyor. Nebahat Akif’e, onun kaç kişinin sonu olduğunu yüzüne vuruyor.

İşte Kardeşlerim 47. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 46. BÖLÜM ÖZETİ!

Harika, Emir’le takılmaya başlar. Oğlcan, onları samimi bir şekilde görünce aşk acısı çeker. Şengül, Orhan’ın eve dönmesi için bir plan yapar. Orhan’ın patronunun onun fırında kalmasını istememesini sağlarlar. Ev aramaya başlayan Orhan’ın yardımına Gönül yetişir.

Gönül, restoranın üst katında bir oda olduğunu, onun orada kalabileceğini söyler. Ertesi gün Orhan eve gelmeyince Şengül, kocasının Gönül’ün dükkanında kaldığını öğrenip deliye döner. Okulda öğretmen öğrencilerden itiraf edemedikleri bir sırlarını isim yazmadan yazmasını ister.

Süsen, Ömer’den sakladığı sırrın yüküyle ezilir ve ödevde Kadir’in ölümünün nasıl olduğunu gördüğünü yazmayı düşünür. Matematik sınavından Doruk, sınav kağıdını verdikten sonra Tolga öğretmeninden bir soruyu düzeltmek istediğini söyler. İzin aldıktan sonra Doruk’un kağıdını alıp tüm cevapları siler.

Kaan, onun ne yaptığını görür. Öğretmen, Doruk’un kağıdının boş olduğunu görüp ona neden boş kağıt verdiğini sorar. Doruk tüm sorulara cevap verdiğini söyleyip kağıdına bakar ve soruların silindiğini görür. Kaan, Doruk’un sıfır almasına müsaade edemez ve Tolga’nın onun kağıdına müdahale ettiğini söyler.

Öyle olunca da Tolga, Kaan’a bir daha evinde kalamayacağını söyler. Kaan, nerede kalacağını düşünmeye başlarken Doruk onu eve götürür. Akif ile Nebahat, tek celsede boşanır. Nebahat, aynı gün Suzan’ın gelinlik aldığını öğrenip gidip orayı basar. Eve döndüğünde Kaan’ı görür ve onun evde kalmasına bir şey demez.

Hatta onu, kader arkadaşı gibi görür. Şengül, gidip Gönül’ün dükkanını kırıp döker. Gönül ona, hiçbir şey söylemez. Ancak Orhan’ı, onun elinden gerçekten almaya karar verir. Kaan, Süsen’in yazdığı itirafını alıp yırtar. Süsen, kendisine engel olamayacağını Ömer’e her şeyi anlatacağını söyleyip eline megafonu alır. Kaan, ona engel olmaya çalışırken ikisi birden balkondan aşağı düşer.

Kardeşlerim 47. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kaan Hayatta Kalabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler