Ana SayfaDizilerKardeşlerim 47. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kaan Hayatta Kalabilecek Mi?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 47. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kaan Hayatta Kalabilecek Mi?

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 46. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tolga, Doruk’un sınav kağıdını siliyor. Kaan, Tolga’nın yaptığını söylüyor. Öyle olunca Kaan’ın kalacak yeri kalmıyor. Doruk, Kaan’ı eve götürüyor. Nebahat, Kaan’ı kader arkadaşı olarak görüyor. Suzan, evlilik hazırlıklarına başlıyor. Öğretmenin verdiği ödevle Süsen, Kadir’in ölümünü Ömer’e itiraf etmek istiyor. Kaan, onun konuşmasına engel olmaya çalışırken ikisi birden balkondan aşağı düşüyor. Kardeşlerim 47. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ağır yaralanan Kaan, hayatta kalabilecek mi?

Cumartesi Dizileri 2022

Kaan Hayatta Kalabilecek Mi?

Kardeşlerim 47. bölüm 1. fragmanında; Kaan ambulansa bindiriliyor. Akif, oğlunun başından ayrılmıyor. Kaan babasına, Süsen’in konuşmasını engellediğini söylüyor ve ona kendisini sevip sevmediğini soruyor. Akif ise, göz yaşları içinde onun için canını bile vereceğini söylüyor.

İşte Kardeşlerim 47. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 46. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Harika, Emir’le takılmaya başlıyor. Oğlcan, onları samimi bir şekilde görünce aşk acısı çekiyor. Şengül, Orhan’ın eve dönmesi için bir plan yapıyor. Orhan’ın patronunun onun fırında kalmasını istememesini sağlıyorlar. Ev aramaya başlayan Orhan’ın yardımına Gönül yetişiyor.

Gönül, restoranın üst katında bir oda olduğunu, onun orada kalabileceğini söylüyor. Ertesi gün Orhan eve gelmeyince Şengül, kocasının Gönül’ün dükkanında kaldığını öğrenip deliye dönüyor. Okulda öğretmen öğrencilerden itiraf edemedikleri bir sırlarını isim yazmadan yazmasını istiyor.

Süsen, Ömer’den sakladığı sırrın yüküyle eziliyor ve ödevde Kadir’in ölümünün nasıl olduğunu gördüğünü yazmayı düşünüyor. Matematik sınavından Doruk, sınav kağıdını verdikten sonra Tolga öğretmeninden bir soruyu düzeltmek istediğini söylüyor. İzin aldıktan sonra Doruk’un kağıdını alıp tüm cevapları siliyor.

Kaan, onun ne yaptığını görüyor. Öğretmen, Doruk’un kağıdının boş olduğunu görüp ona neden boş kağıt verdiğini soruyor. Doruk tüm sorulara cevap verdiğini söyleyip kağıdına bakıyor ve soruların silindiğini görüyor. Kaan, Doruk’un sıfır almasına müsaade edemiyor ve Tolga’nın onun kağıdına müdahale ettiğini söylüyor.

Öyle olunca da Tolga, Kaan’a bir daha evinde kalamayacağını söylüyor. Kaan, nerede kalacağını düşünmeye başlarken Doruk onu eve götürüyor. Akif ile Nebahat, tek celsede boşanıyor. Nebahat, aynı gün Suzan’ın gelinlik aldığını öğrenip gidip orayı basıyor. Eve döndüğünde Kaan’ı görüyor ve onun evde kalmasına bir şey demiyor.

Hatta onu, kader arkadaşı gibi görüyor. Şengül, gidip Gönül’ün dükkanını kırıp döküyor. Gönül ona, hiçbir şey söylemiyor. Ancak Orhan’ı, onun elinden gerçekten almaya karar veriyor. Kaan, Süsen’in yazdığı itirafını alıp yırtıyor. Süsen, kendisine engel olamayacağını Ömer’e her şeyi anlatacağını söyleyip eline megafonu alıyor. Kaan, ona engel olmaya çalışırken ikisi birden balkondan aşağı düşüyor.

Kardeşlerim 46. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Kaan İle Süsen Balkondan Aşağı Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler