Ana SayfaDizilerYargı 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Babasının Katilini Öğrenmeye Yaklaşıyor!

İlgili Postlar

Yargı 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Babasının Katilini Öğrenmeye Yaklaşıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 28. yeni bölümüyle 10 nisan pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ceylin, o çok beğendiği evi tutar ve hayal ettiği gibi balkonunu çiçeklerle doldurur. Ilgaz, onun ne kadar mutlu olduğunu görür ve ona nasıl babasının katilinin kardeşi olduğunu, babasının da bunu saklamaya çalıştığını anlatacağını bilemez. Tüm gücünü toplayıp Ceylin’e, tüm gerçekleri anlatmak ister. Yargı 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ceylan, babasının katilini öğrenmeye çok yaklaşıyor.

Pazar Dizileri 2022

Ceylin Babasının Katilini Öğrenmeye Yaklaşıyor!

Yargı 28. bölüm 2. fragmanında; Ilgaz, babasının veda mektubunu okuyor. Hemen Eren’le birlikte onu bulmak için yola çıkıyor. Yekta ise, Ceylin’i yanına alıp onu babasının katiline götüreceğini söylüyor. Çınar, yurt dışına kaçmak için yola çıkıyor. Metin, Zafer’in öldüğü yerde canına kıymaya hazırlanıyor. Ceylin, babasının öldüğü depoya girmeye çalışırken orada kimle karşılaşacağını çok merak ediyor.

İşte Yargı 28. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Eren, Metin müdürün kolunun kanadığını görür ve onu tuvalete çekip kolunun kanadığını, o yaranın nasıl olduğunu sorar. Metin ise, onu azarlar. Yanlışlıkla kadınlar tuvaletine girdiklerinden haberleri olmayan ikilinin konuşmalarını Neva duyar. Yekta, Ilgaz’ı alıp ona Yavuz’un suçsuz olduğunu ispatlamak için onunla bir yolculuk yapar.

Ilgaz, Yekta’nın söylediklerinin doğruluk payına inanır. Yavuz’un, hastaneden çıkıp Zafer’i öldürdükten sonra evine o zaman içinde geri dönemeyeceğini, eve geldikten sonra ev telefonundan görüşme yapamayacağına ikna olur. Yekta, bu deliller doğrultusunda Yavuz’u, hapishaneden çıkarır.

Derya savcı, Pınar davasından dolayı tehdit ve saldırıya uğrar. Pars onu kurtarmak için emniyeti seferber eder. Ancak oraya vardığında, Derya savcının onca adamı tek başına etkisiz hale getirdiğini görür. Derya savcı, iddianamesini ne olursa olsun değiştirmez. Bu arada Ceylin, evde bayılır ve hastaneye kaldırılır.

Pars, Neva’dan durumu öğrenip Eren’le konuşur. Eren, Metin müdüre bu cinayeti kapatmaya çalışmayı yakıştıramadığını söyler. Pars, Eren’le birlikte Metin’in cinayet silahını değiştirdiğini güvenlik kamerasından izleyip şok olurlar. Bu arada Metin, gidip vasiyetnamesini hazırlar.

Çınar’ı, yurt dışına kaçırmak için hazırlık yapar. Yekta’nın adamı, Çınar ve Metin’i takip edip onların yapacaklarından haberdar olur. Ceylin, tedavi gördüğü hastanede doğum odasına girip bebekleri görünce, bebek yapmaya karar verir. Ancak içindeki bu boşluğu öyle doldurabileceğini düşünür.

Ilgaz, Ceylin hastanede yatarken geniş bir araştırma yapar ve Zafer’le o gün Çınar’ın mezarlıktan çıkıp otobüse birlikte bindiklerini görüntülerle anlar. Daha sonra olay yerine gidip Zafer’in yakıldığı yeri görür. Cinayeti Çınar’ın işlediğini ve babasının bu durumu örtmeye çalıştığını anlar.

Pars ile Eren, Merdan’ın itirafçısının ifadesine inanmaz. Ancak, Gül’ün o adamı tanıyıp onun kendisine kocasından mektup getirdiğini açıklamasından sonra onların da kafası karışır. Ceylin, babasının katilinin bulunduğunu düşünü Ilgaz’la yepyeni bir hayat geçirmek istediği evi bulur ve kocasına istediği evi bulduğunu söyler. Ilgaz, ne yapacağını bilemez halde ona oraya geleceğini söyler.

Yargı 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Gerçekleri Ceylin’e Anlatabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler