Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asiye'nin Sırrı Sır Olmaktan Çıkıyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asiye’nin Sırrı Sır Olmaktan Çıkıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Emine, Asiye’nin cinayetten arandığını öğreniyor. Helin, onların nikah memurunu sokakta görüp onların evliliklerinin sahte olduğunu öğreniyor. Zuhal, Asiye’ye gerçekleri bildiğini ve Mahir’le aralarından çekilmesini istiyor. Helin, Asiye’nin bir yabancı olduğunu öğrenince Cemal’i ondan kıskanıyor. Zahide ile Raci’nin evlilik yıl dönümünde İlayda, Necmi’yle evlendiğini açıklıyor. Kaderimin Oyunu 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Asiye’nin sırrı, sır olmaktan çıkıyor.

Cuma Dizileri 2022

Asiye’nin Sırrı Sır Olmaktan Çıkıyor!

Kaderimin Oyunu 17. bölüm 1. fragmanında; Helin, Asiye’nin kendisine yalan söylediğini anlıyor. Asiye’ye, her şeyi bildiğini yazan bir mesaj geliyor. Mahir, olanlardan haberi bile yokken Asiye’ye çiçek alıp onu mutlu etmek istiyor. Ama ona da, aynı mesaj geliyor. Emine, Asiye’yle çarşıda komiser oğlu olan arkadaşına rastlıyor. İşler iyice çığırından çıkıyor.

İşte Kaderimin Oyunu 17. bölüm 1. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Emine, Uğur’un söyledikleri karşısında şok oluyor. İçine bir kurt düşen Emine, Asiye’nin odasına girip onun kimlik numarasını alıp oğlu komiser olan arkadaşına gidiyor. Ondan o kişiyi araştırmasını istiyor. Reyhan, Uğur’un babaannesine numara yaptıklarını ve polis tarafından arandıklarını söylediğini öğrenip Mahir’e anlatıyor.

Mahir, durumu öğrenip Emine annesine gidip Uğur’un, arada hayal gördüğünü bunun oynadığı oyunlardan kaynaklandığını söylüyor. Emine, bunu duyunca Uğur’u yanlış anladığını zannediyor. Arkadaşı ise, komiser oğluyla eve geliyor ve ona, Asiye isimli kişinin cinayetten arandığını söylüyor.

Emine, onlara Asiye isimli kadının iş için yanlarına geldiğini ve onun için araştırdığını söylüyor. Cemal, Uğur ile Ahmet’le futbol oynuyor. Uğur, Cemal’in maça gideceğini duyunca oda Mahir’den maça gitmek için ısrar ediyor. Mahir Uğur’u ret edince, Cemal araya girip Mahir’le kavgaya tutuşuyor.

Ona, Zuhal’la birlikte olduğunu bildiğini, ondan iyi aile babası olma rollerini bırakmasını söylüyor. Asiye’nin araya girmesiyle ikili ayrılıyor. Mahir, Asiye’ye Zuhal’le birlikte olduğunu itiraf ediyor. Necmi, lüks bir daire kiralayıp İlayda’ya zengin olduğunu inandırıyor. İlayda, evden çıkıp Necmi’nin evine gidiyor.

Zahide, kızının Necmi’yle buluştuğunu anlayıp onları basıyor. Necmi’ye hakaret edip kızını alıp eve getiriyor. İlayda, annesinden bu durumu babasına anlatmamasını istiyor. Oda. anlatmayacağını söylüyor. Zahide, evlilik yıl dönümü için otele gidip Meral’e pedikür yaptırıyor.

Ona, kocasının çapkın olduğunu ve onu kullanıp atacağını söylüyor. Meral, Zahide’nin aşağılayıcı tavırlarından sonra üzgün bir şekilde otururken Raci geliyor. Raci, durumu öğrenip ona, bunun doğru olmadığın anlatıyor. Zahide, evlilik yıl dönümleri için bir hazırlık yapıyor. İlayda, annesine hediye alacağını söyleyip ondan izin alıp evden çıkıyor.

Helin, Asiye ile Mahir’in nikah memurunu çocuklara balon satarken görüyor. Onu araştırınca bir figüran olduğunu öğreniyor ve Asiye ile Mahir’in evliliklerinin sahte olduğundan emin oluyor. Emine, Helin’in konuşmasını duyunca onunla konuşuyor. Parti için herkes toplanıyor.

Meral, Zahide’nin kendisine yaptıklarının hesabını sormak için en güzel kıyafetlerini giyip konağa geliyor. Zahide, onu görünce o güzel kıyafetleri nereden aldığını sorup aşağılıyor.  Oda, Raci’nin kendisine aldığını söylüyor. Zahide, Raci’nin üzerine yürüyor.

Evdeki davetlilere ayıp olmasın diye birlikte içeri giriyorlar. Cemal, Reyhan’dan annesinin Mahir’le evlenmeye mecbur olduğunu söylüyor. İlayda, Necmi’yle birlikte eve girip evlendiklerini ilan ediyor. Helin, Asiye’nin odasında Cemal’i görüyor.

Kaderimin Oyunu 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Helin’de Asiye’nin Polisten Kaçtığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler