Ana SayfaDizilerMahkum 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Nazlı'ya Annesinin Öldüğünü Söylüyor!

İlgili Postlar

Mahkum 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Nazlı’ya Annesinin Öldüğünü Söylüyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Mahkum, 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fırat ile Barış, çocuklarını Efkan’ın sakladığı yerden kurtarıyor. Efkan, Barış’la iş birliği yapıyor ve bombalı yalı saldırısını Fırat’ın üzerine yıkmaya çalışıyor. Fırat, Barış’ın işlediği cinayetleri ispatlamak için Cemre’yle araştırma yapıyor. Tahir, cinayet bıçağını Fırat’a veriyor. O da Cemre’ye verip tahlil yaptırmasını istiyor. Bu arada Cemre, Zait’in kızı olduğunu öğreniyor. Barış Cemre’nin ölüm emrini veriyor. Cemre, öldürülüyor ve cinayet bıçağı alınıyor. Mahkum 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat, Nazlı’ya annesinin öldüğünü söylüyor.

Perşembe Dizileri 2022

Fırat Nazlı’ya Annesinin Öldüğünü Söylüyor!

Mahkum 18. bölüm 1. fragmanında; Cemre’nin ölümüyle herkes yıkılıyor. Nazlı, Cemre’nin öldüğünü duyunca annesinin de onun gibi ölüp ölmediğini babasına soruyor. Fırat kızına, annesinin öldüğünü açıklıyor. Ona, annesinin bir daha gelmeyeceğini söylüyor.

İşte Mahkum 18. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat ile Barış, Nazlı ile Can’ın kapatıldığı yerde bayıldıklarını görünce silahla cama ateş edip onları baygın halde oradan çıkartıyorlar. Barış, Can’ı kurtardığı için çok mutlu oluyor ve gidip Efkan’la bir anlaşma yapıyor. Ona, kendisine ve ailesine dokunmaması karşılığında bombalı yalı saldırısını Fırat’ın üzerine atmak için anlaşıyor.

Fırat, Barış’ın neler yapacağını önceden kestiriyor. Önce gidip Büge’ye, karısını öldürenin Barış olduğunu söylüyor. Büge, duydukları karşısında şok oluyor. Gidip Barış’la tartışıyor ve onu terk ediyor. Barış, Büge’nin kendisini terk etmesine dayanamıyor ve gidip öldürdüğü kardeşinin mezarında göz yaşı döküyor.

Mahir, Fırat’ın yerini Bekir’den öğrenip ona Zeynep’in öldürüldüğü bıçağı ona getiriyor. Fırat, ona güvenmiyor. Ama yinede Cemre’ye bıçağı verip tahlil yaptırmasını istiyor. Bu arada Fırat’ın Ferda’yı öldürdüğü eve Cemre’yle birlikte gidip araştırma yapıyor. Orada Ferda’nın kanını buluyor. Tam çıkacakları sırada Barış ile Sasha geliyor.

Fırat’la Cemre’yi orada yakalıyor. Barış, tam Fırat’ı yakalayıp onu vuracağı sırada Cemre yetişiyor. Barış’ın kafasına vurup onu bayıltıyor ve Fırat’la birlikte oradan kaçıyorlar. Onların konuşmalarından da Ferda’yı ormana gömdüklerini öğreniyorlar. Zait, Efkan’ı çağırıp ona, yıllar önce kapattığı dosyanın açıldığını, bu dosyayı ebediyen kapatmasını istiyor.

Ona bir kızı olduğunu ve onu bakması için başka birine verdiğini söylüyor. Cemre, gerçek babasının Zait olduğunu, Barış’la kardeş olduğunu öğreniyor. Bıçağın Cemre’de olduğunu öğrenen Barış Sasha’dan Cemre’yi öldürmesini istiyor.

Cemre, Fırat’ı arayıp gelip kendisini almasını istiyor. Ama karanlık sokakta bıçaklı saldırıya uğruyor. Çantasındaki bıçağı da çaldırıyor. Fırat oraya gittiğinde Cemre’yi yaralı bir şekilde buluyor. Cemre son nefesinde Fırat’ı sevdiğini söyleyip ölüyor.

Mahkum 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre Öldürülüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler