Ana SayfaDizilerMahkum 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre Öldürülüyor Mu?

İlgili Postlar

Mahkum 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre Öldürülüyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mahkum, 17. yeni bölümüyle 14 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Büge, Fırat’ın karısı Zeynep’i Barış’ın öldürdüğünü öğrenir ve ona, bunu nasıl yapabildiğini, aylarca annesinin öldüğünü Nazlı’nın yüzüne nasıl baktığını sorar. Barış, kendince açıklama yaparken Büge’yi kaybetmekten korkar. Gidip Savaş’ın mezarı başında pişmanlık göz yaşları döker. Mahkum 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cemre, öldürülüyor mu?

Perşembe Dizileri 2022

Cemre Öldürülüyor Mu?

Mahkum 17. bölüm 2. fragmanında; Fırat Büge’ye, Barış’ın karısını öldürdüğünü söylüyor. İkili, birbirlerine giriyor. Barış Fırat’ı, ormana götürüp bir mezara atıyor ve silahını ona doğru çeviriyor. Cemre, yolda yürürken takip edildiğini anlıyor. Cemre, yere düşüyor. Hareketsiz yerde yatan Cemre öldürülüyor mu?

İşte Mahkum 17. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat ile Barış, bombanın bir kısmını alıp yalının en üst katına atıp kaçarlar. Diğerleri ise o sırada yalıdan çıkmayı başarır. Sadece üzerinde bomba olan adam ölür. Efkan, herkesin kurtulduğunu anlayıp amacına ulaşamaz. Ama bu sefer silahlı adamlarına ateş emri verir. Yolda Efkan ve adamları önlerini keser.

Fırat, çıkıp Efkan’a kafa tutar. Ama arabanın içinden Nazlı ile Can çıkar. Efkan onlara, çocukları için, bu suçu üstlenmelerini ve kendilerini mahkum ettirmelerini ister. Fırat ile Barış, bu yolda iş birliği yaparlar. Fırat, Barış ile Susha’ya gemi sevkıyatıyla ilgili ne kadar belge varsa yok etmelerini ister.

Cemre ile Fırat, ölen adamın evine gidip oğluyla konuşur. Ondan, babasını alan adamların arabasının plakasını öğrenir. Plakadan Efkan’ın kara para aklayan adamının izini bulurlar. Adamın kara para aklamak için milli piyango ikramiye kazanan kişileri bulup yüzde yirmi daha fazla para verip kuponu satın aldığını öğrenirler.

Paşa’nın kuponu eline ulaşınca Sasha’yla birlikte kuponu satmak için Efkan’ın adamının yanına giderler. Paralarını otelde alacaklarını öğrenen Sasha ile Paşa, kamera yerleştirir. Paralar gelince, paraların çamaşırhanede olduğunu anlayan Fırat ile Barış, paraların saklandığı yeri bulup, videoya alırlar.

O sırada Büge ile Bekir, kuru sıkı tabancayla ateş edip otelde kargaşa yaratır. Efkan, paraların olduğu odada Rafi’yle birlikte bekler. Oradaki kameradan onların konuşmaları kayıt edilir. Fırat, Efkan’ın bombaları nasıl temin ettiğini bulur ve dövüş için ringe çıkar. Dövüşü kazanır. O sırada Cemre, Bom Bom lakaplı kadının odasından Efkan’ın bomba alırken çekilmiş videosunu ele geçirir.

Fırat ile Barış, çocuklarının saklandıkları yeri bulur. Cemre, tam videoyu yayınlayacağı sırada internet gider. Barış ile Fırat, çocuklarının bulunduğu yere gaz verildiğini görür. Ancak kapıyı açamazlar.

Mahkum 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Büge Barış’ın Zeynep’i Öldürdüğünü Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler