Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 67. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Han'ın Eve Köpek Aldığını...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 67. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Han’ın Eve Köpek Aldığını Görüyor!

TRT 1’in sevilerek takip edilen dizisi Masumlar Apartmanı, 66. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doktor hanım Safiye’yle konuşmaya her gün geliyor. Ceylan’ın kaza geçirmesiyle Han, içine kapanıyor. Gülben, Ceylan’ın abisini terk ettiğini duyunca ona ağır konuşuyor. Safiye, doktor hanımın annesiyle konuşmasından sonra, ilk kez annesinin mezarına gidiyor. Naci’ye sarılıp onu elinden tutup eve getiriyor. O gece Naci ile Safiye, birlikte uyuyor. Han, terk edilen bir köpek buluyor ve onu eve getiriyor. Safiye, Han’ın eve köpek aldığını görüyor.

Salı Dizileri 2022

Safiye Han’ın Eve Köpek Aldığını Görüyor!

Masumlar Apartmanı dizisinin 67. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceylan, kaza geçiriyor. Han, onun da İnci gibi öleceğini zannediyor. Ceylan, hafif yaralı bir şekilde kazadan kurtuluyor. Ancak ne Han’ı ne de onun yakınlarını görmek istemiyor. Hatta, tekrar Türkiye’ye döndüğü için pişman oluyor. Doktor hanım Gülben ve Safiye’yle birlikte yaptıkları seansta onlara kendilerini önemli hissetmelerini sağlıyor.

MASUMLAR APARTMANI 66. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Onların mutlu olmayı hak ettiklerini anlatıyor. Gülben, Ceylan’ın kaza geçirdiğini öğreniyor. Ama ablasına söylemiyor. Safiye, onu Esra’yla konuşurken duyuyor. Gülben, Ceylan’ın yanına gidiyor. Ceylan’ın Han’ı terk ettiğini duyunca ona ağır konuşuyor. Eve geldikten sonra ise yaptıklarından pişman oluyor.

Yine, temizlik yapmaya başlayacakken Esad ona engel oluyor. Han, terk edilmeyi kabullenmeye çalışırken birinin bir köpeği terk ettiğini görüyor ve adamla kavgaya tutuşuyor. O terk edilen köpek gibi hisseden Han onu alıp kazan dairesine götürüp orada beslemeye başlıyor.

Doktor hanım, yine seans için Safiye’yle konuşmaya geliyor. Onun annesiyle konuştuğunu anlayıp, annesiyle bir de kendisinin konuşmak istediğini söylüyor. Safiye, annesinin bunu istemeyeceğini söylese de doktor hanım, Safiye’nin annesine onu çok iyi anladığını, annesinden sevgi görmediğini, onun kendisini hep uğursuz olduğuna inandırdığını ve ondan gördüklerini de çocuklarına uyguladığını bildiğini söylüyor.

Safiye, çöp evde annesinin anneannesine ve babasına yazdığı mektupları buluyor. O mektupları okuduktan sonra annesinin ne kadar sevgisiz ve yalnız olduğunu daha iyi anlıyor. Ertesi gün Safiye, annesinin mezarına kardeşleriyle birlikte gidiyor. Hiç doğum günü kutlanmayan annesinin doğum gününü kutluyor.

Kardeşlerinden de kutlamasını istiyor. Annesine hala kızgın olan Han, annesinin doğum gününü kutlamıyor. Safiye, Naci’ye sarılıp onu eve getiriyor. O geceyi aynı yatakta uyuyarak geçiriyor. Sabah Han’a bakmak için odasına gittiğinde onun yatakta bir köpekle yattığını görüyor. Safiye, köpeği gördükten sonra ne yapacak?

Masumlar Apartmanı 66. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Doktor Hanımın Konuşması Safiye’ye İyi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler