Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? O Gece Yalın'a...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? O Gece Yalın’a Ne Oldu?

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 27. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bora ile Sanem, yeni bir iş alıyor. Düğün organizasyonu çetesini çökertmek için ikili, evlenecekmiş gibi davranıyorlar. Dilara’nın oyununu bozuyorlar. Ancak o gece fena dağıtıyorlar. Sabah kalktıklarında ise Bora ile Sanem evlendiğini anlıyor ve Yalın’ın da ortalarda olmadığını anlıyorlar. O Gece Yalın’a ne oldu?

Salı Dizileri 2022

O Gece Yalın’a Ne Oldu?

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinin 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Düğünden sonra organizasyon işi yapan Dilara tarafından şantaj yapılarak tüm altınlarını kaptıran damat Bora’yı buluyor. Ona, şantaj edildiği fotoğrafı gösterip yardım istiyor. Bora ile Sanem, evleneceklerini söyleyip Dilara’dan düğün organizasyonu için yardım istiyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dilara, tüm organizasyonu yapıyor. Çolpan, Sanem’in bir şeyler karıştırdığını anlıyor ve Yalın’dan onu takip etmesini istiyor. Yalın, Sanem’in gizlice evleneceğini öğrenip Güneş’i yanına çağırıyor. Efe’nin kızının ölümüne neden olan kazada komaya giren Aziz, 5 yıl aradan sonra uyanıyor.

Uyanır uyanmaz karısını görmek için hastaneden çıkıp eve gidiyor. Eve gittiğinde ise Nagehan’ın bir kızı olduğunu görüyor. Önce kızın kendisinden olduğunu zannediyor. Sonra karısının en yakın arkadaşı Ekrem’le evlendiğini öğreniyor. Nagehan, Ekrem’le anlaştığı gibi hemen ondan boşanmak istiyor.

Efe, Ekrem’in avukatlığını üstleniyor. Çolpan’da Nagehan’ın avukatlığını üstleniyor. Efe, kaza günü Aziz’in arabasına Ekrem’in sabote ettiğini ve o ölünce önceden beri aşık olduğu Nagehan’la birlikte olmak istediğini zannediyor. Tüm oklarda bunu gösterirken Aziz, o gece çok yorgun olduğunu, hatta Ekrem’in yorgun şekilde araba kullanmasını istemediğini, kaza sırasında uyumuş olduğunu hatırlıyor.

Öte yandan Dilara, Sanem’i gelinlik seçimine gönderiyor. Balayı süitinde Bora’ya bekarlığa veda partisi yapmak için plan yapıyor. Bunu öğrenen Bora, Sanem’e mesaj yazıyor. Onu gelip kurtarmasını istiyor. Dilara geliyor ve Bora’ya içine ilaç koyduğu şerbetten içirmeye çalışıyor.

Bu arada Erman, Çolpan’a evlenme teklif etmek için büyük bir sürpriz hazırlıyor. Çolpan, davaya gireceğini zannedip Erman’dan evlenme teklifi alıyor. Sanem sonradan aramaları görüp baskın yapıyor. Dilara, her şeyi itiraf ediyor. Oda da kamera olduğunu, o görüntülerle şantaj yaptığını söylüyor.

İkili Dilara’dan müşterilerinin altınlarını alıyor. Daha sonra odadaki şerbetten içip kendilerini kaybediyorlar. Sabah uyandıklarında ise Bora ile Sanem, evlendiğini görüyor. Güneş’in ise kolu kırılmıştır. Alçının üzerinde ise ‘Yalın’ı ara’ yazıyor. Efe, Ekrem’le buluşur ve onun yüzünden kızının öldüğünü söyleyip onu balkondan aşağı itmeye çalışıyor. Azra gelip Efe’ye, durumu yanlış anladığını Aziz’in kazada uyuduğunu hatırladığını söylüyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Erman Çolpan’a Evlenme Teklif Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler