Ana SayfaDizilerBaba 10. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Büşra Babasını Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

İlgili Postlar

Baba 10. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Büşra Babasını Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baba, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İlhan, kendisine geliyor. Büşra’nın yanından hiç ayrılmadığını duyunca mutlu oluyor. Ahmet, boşanma karşılığından Büşra’dan yüklü para istiyor. Fikret, Büşra’yı yönetim kurulunda kendi taraflarında yer almaya ikna ediyor. İlhan’da Servet’i, polise vermekle tehdit edip yönetim kurulunda yanına çekiyor. Durumlar böyleyken Kadir, İpek’le ortak olduğu süt fabrikasındaki hisselerini işçilere dağıtıyor. İlhan Büşra’ya evlenme teklifi ediyor. Baba 10. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Büşra, babasını hayal kırıklığına uğratıyor.

Salı Dizileri 2022

Büşra Babasını Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

Baba dizisinin 10. bölüm 1. ön izlemesinde; İlhan, Büşra’ya diz çöküp evlenme teklif ederken içeri Emin giriyor. Onları öyle görünce çıkıp gidiyor. Büşra, babasının peşinden koşup ondan kendisini dinlemesini istiyor. Ona, İlhan’ın değiştiğini söylüyor. Emin, insan yedisinde neyde yetmişinde de o olacağını söylüyor. Büşra, babasına onun değiştiğini söylediğinde Emin, değişmediğini sadece yenildiğini söylüyor.

İşte Baba 10. bölüm 1. ön izlemesi…

BABA 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, kız kardeşinin İpek’in yanında yer alacağını öğreniyor. Onunla konuşmak için hastaneye gidiyor. Orada Servet’in İlhan’ı inşaattan ittiğini öğreniyor. Büşra’yı fikrinden döndüremeyeceğini anlayıp eve dönüyor. Yaşar da durumu öğrenip Servet’in üzerine yürüyor. Ahmet, onların konuşmalarını duyuyor. Kadir, Ahmet’i yanına çağırıp İlhan ile Büşra’nın videosunu sildirip onu evden kovuyor.

Servet Ahmet’e, onun Büşra’dan ayrılmamasına yardım edeceğini söyleyip ona, Büşra’nın sakladığı vekaletin yerini söylüyor. Ahmet, elindeki vekaletle Büşra’nın yanına gidiyor ve onun gözü önünde vekaleti yırtıyor. Ondan peş para almadan boşanmayacağını o zenginlikten faydalanmak istediğini söyleyip gidiyor.

Fikret, Büşra’nın yanına gidip onu yönetim kurulunda kendi taraflarında yer almaya ikna ediyor. Oysa ki İpek ona, bu yapmak için emin olup olmadığını sormuştu. Servet, Kadir’i takip ediyor ve onun babasıyla buluştuğunu görüyor. Kadir’in, kendisini babasına şikayet ettiğini zannediyor.

Yaşar, Servet’i polise ihbar ediyor. Eve polisler geliyor ve Servet’i İlhan’ı öldürmeye teşebbüsten göz altına alıyor. Oraya İlhan’da geliyor. İlhan Servet’e, yönetim kurulunda kendi tarafında yer alırsa ondan şikayetçi olmayacağını söylüyor. O da kabul ediyor. İlhan polislere, onun inşaatta olduğunu, ama kendisini itenin o olmadığını söylüyor.

Yönetim kurulu toplanıyor. Durum oylamaya sunuluyor ve Servet ile Büşra İlhan’ın tarafında oy kullanıyor. Kadir, İpek’in süt fabrikasındaki işçileri çıkartmasına razı gelmiyor ve fabrikaya gidip hissesini işçilere dağıtıyor. Böylelikle onlara patronlarının olmadığını, kendi işleri gibi çalışmalarını söylüyor.

İlhan Büşra’ya, büyük bir sürpriz hazırlıyor ve onun önünde diz çöküp evlenme teklifi ediyor. O sırada Emin içeri girip onları öyle görüyor.

Baba 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Servet Göz Altına Alınıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler