Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer Mine'ye Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer Mine’ye Geri Dönüyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Somer ile Türkan, çok güzel bir gün geçiriyor. Eve gelip tuttukları balıkları kendi elleriyle pişiriyorlar. Rüçhan, oğlunun mutlu olduğunu görüp Türkan’a gerdanlık hediye ediyor. Ama Türkan, pahalı hediyeler için oğluyla evlenmediğini söylüyor. Mine, Somer’e bir mektup yazıp onu bekliyor. Somer, Türkan’la birlikte gezmeye İzmir’e gidiyor. Orada Somer Türkan’a, kendisine aşık olup olmadığını soruyor. Üç Kız Kardeş 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Somer, Mine’ye geri dönüyor.

Salı Dizileri 2022

Somer Mine’ye Geri Dönüyor!

Üç Kız Kardeş 9. bölüm 1. fragmanında; Derya ile Dönüş, annesiyle babasının evlilik yıl dönümleri için bir parti hazırlamak istiyor. Ama bunu Türkan ablasının evinde yapmak istiyorlar. Rüçhan da izin veriyor. Partide Özer bey Rüçhan’ı dansa kaldırıyor. Somer de Türkan’la dans ediyor. Her şey çok güzel giderken Somer, Mine’ye gidiyor ve ondan vazgeçemediğini söylüyor. Oğlunun Türkan’dan boşanmak istediğini öğrenen Rüçhan, yine tüm sinirini Türkan’dan alıyor. Ondan hemen eşyalarını toplamasını istiyor. Türkan Somer’e, bunları hak edecek ne yaptığını soruyor.

İşte Üç Kız Kardeş 9. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nesrin, Derya’nın yatağında olmadığını fark ediyor. Dönüş’ü uyandırıp ona Derya’nın nerede olduğunu soruyor. O ise, Derya’nın nereye kiminle gittiğini söylemiyor. Derya ise, annesinin çok kızacağından korktuğu için Türkan ablasının evine gidiyor. Rüçhan, Nesrin’i arayıp Derya’nın yanlarında olduğunu ve biraz önce geldiğini söylüyor.

Derya, o gece eve gitmiyor ve geceyi ablasıyla birlikte geçiriyor. Ertesi gün kızını almaya gelen Nesrin’i utandıracak şeyler konuşuyor. Türkan ile Somer, ertesi gün tüm günü birlikte geçiriyor. Balık tutup birbirlerini tanıyor. Eve geldikten sonra tuttukları balıkları birlikte pişirmeye başlıyor.

Hatta Rüçhan’da soğan doğruyor. Özer’in, evdeki bu hava hoşuna gidiyor. Mine, sürekli Somer’i arıyor. Somer ise, telefonunu kapatıp açmıyor. Bu sefer evden arıyor. Rüçhan, zeytinliği ona verme karşılığında Mine’yi Somer’den uzaklaştırmasını istemiştir. Mine, Nihat’ın Rüçhan’la yaptığı pazarlığı öğreniyor.

Ertesi gün Rüçhan, Türkan’a gösterişli bir gerdanlık alıp hediye ediyor. Türkan ise, kendisinin pahalı mücevherler için Somer’le evlenmediğini, tek isteğinin Somer’in kendisini sevmediğini istediğini söylüyor. Somer, Türkan’ın konuşmalarını duyunca çok mutlu oluyor. Onu alıp İzmir’e gezmeye götürmek istiyor. Türkan hazırlanırken ona Mine’nin gönderdiği mektup geliyor.

Mine, mektupta Nihat’la Rüçhan’ın pazarlığını anlatıyor ve onunla buluşmak istediğini yazıyor. Mektup Türkan’ın yolda aklına geliyor ve Somer’e veriyor. Otele yerleştikten sonra Somer, mektubu açıyor ama, Türkan gelince okuyamıyor. Hakan, o günden sonra Derya’yla konuşmuyor. Ona, çoluk çocukla uğraşamayacağını söylüyor. Somer, Türkan’a kendisine gerçekten aşık olup olmadığını soruyor.

Üç Kız Kardeş 8. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Derya İle Dönüş Arasındaki Buzlar Eriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler