Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Raci İle Meral Sevgili Mi...

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Raci İle Meral Sevgili Mi Oluyor?

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 17. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Helin, Asiye’nin kendisine yalan söylediğini anlar. Asiye’ye, her şeyi bildiğini yazan bir mesaj gelir. Mahir, olanlardan haberi bile yokken Asiye’ye çiçek alıp onu mutlu etmek ister. Ama ona da, aynı mesaj gelir. Emine, Asiye’yle çarşıda komiser oğlu olan arkadaşına rastlar. İşler iyice çığırından çıkar. Kaderimin Oyunu 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Raci ile Meral, sevgili mi oluyor?

Cuma Dizileri 2022

Raci İle Meral Sevgili Mi Oluyor?

Kaderimin Oyunu 17. bölüm 2. fragmanında; Helin, Asiye’nin odasında Cemal’i görüyor. Cemal, Asiye’yle buluşup ona artık herkese her şeyi anlatacağını söylüyor. Asiye’ye sarılıp onu teselli etmeye çalışırken Zuhal onları görüyor. Gidip Mahir’e, Asiye’yle Cemal’i gördüğünü onların buluşacağı saati bildiğini söylüyor. Raci, Meral’e ondan kopamadığını söyleyip onu öpüyor.

İşte Kaderimin Oyunu 17. bölüm 2. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Emine, Uğur’un söyledikleri karşısında şok olur. İçine bir kurt düşen Emine, Asiye’nin odasına girip onun kimlik numarasını alıp oğlu komiser olan arkadaşına gider. Ondan o kişiyi araştırmasını ister. Reyhan, Uğur’un babaannesine numara yaptıklarını ve polis tarafından arandıklarını söylediğini öğrenip Mahir’e anlatır.

Mahir, durumu öğrenip Emine annesine gidip Uğur’un, arada hayal gördüğünü bunun oynadığı oyunlardan kaynaklandığını söyler. Emine, bunu duyunca Uğur’u yanlış anladığını zanneder. Arkadaşı ise, komiser oğluyla eve gelir ve ona, Asiye isimli kişinin cinayetten arandığını söyler.

Emine, onlara Asiye isimli kadının iş için yanlarına geldiğini ve onun için araştırdığını söyler. Cemal, Uğur ile Ahmet’le futbol oynar. Uğur, Cemal’in maça gideceğini duyunca oda Mahir’den maça gitmek için ısrar eder. Mahir Uğur’u ret edince, Cemal araya girip Mahir’le kavgaya tutuşur.

Ona, Zuhal’la birlikte olduğunu bildiğini, ondan iyi aile babası olma rollerini bırakmasını söyler. Asiye’nin araya girmesiyle ikili ayrılır. Mahir, Asiye’ye Zuhal’le birlikte olduğunu itiraf eder. Necmi, lüks bir daire kiralayıp İlayda’ya zengin olduğunu inandırır. İlayda, evden çıkıp Necmi’nin evine gider.

Zahide, kızının Necmi’yle buluştuğunu anlayıp onları basar. Necmi’ye hakaret edip kızını alıp eve getirir. İlayda, annesinden bu durumu babasına anlatmamasını ister. Oda. anlatmayacağını söyler. Zahide, evlilik yıl dönümü için otele gidip Meral’e pedikür yaptırır.

Ona, kocasının çapkın olduğunu ve onu kullanıp atacağını söyler. Meral, Zahide’nin aşağılayıcı tavırlarından sonra üzgün bir şekilde otururken Raci gelir. Raci, durumu öğrenip ona, bunun doğru olmadığın anlatır. Zahide, evlilik yıl dönümleri için bir hazırlık yapar. İlayda, annesine hediye alacağını söyleyip ondan izin alıp evden çıkar.

Helin, Asiye ile Mahir’in nikah memurunu çocuklara balon satarken görür. Onu araştırınca bir figüran olduğunu öğrenir ve Asiye ile Mahir’in evliliklerinin sahte olduğundan emin olur. Emine, Helin’in konuşmasını duyunca onunla konuşur. Parti için herkes toplanır.

Meral, Zahide’nin kendisine yaptıklarının hesabını sormak için en güzel kıyafetlerini giyip konağa gelir. Zahide, onu görünce o güzel kıyafetleri nereden aldığını sorup aşağılar.  Oda, Raci’nin kendisine aldığını söyler. Zahide, Raci’nin üzerine yürür.

Evdeki davetlilere ayıp olmasın diye birlikte içeri girerler. Cemal, Reyhan’dan annesinin Mahir’le evlenmeye mecbur olduğunu söyler. İlayda, Necmi’yle birlikte eve girip evlendiklerini ilan eder. Helin, Asiye’nin odasında Cemal’i görür.

Kaderimin Oyunu 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asiye’nin Sırrı Sır Olmaktan Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler