Ana SayfaDizilerYargı 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Çınar'ı İhbar Ediyor!

İlgili Postlar

Yargı 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Çınar’ı İhbar Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı, 29. yeni bölümüyle 17 nisan pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ilgaz, olayı çözdükten sonra gidip durumu Pars ve Eren’le paylaşır. Babasının intihar edeceğini anlayan Ilgaz, Eren ve Pars’la birlikte onu annesinin mezarının başında bulur. Metin, babasının silahın mermileri boşalttığından habersiz, silahını kafasına dayayıp tetiğe basar. Ilgaz, babasıyla konuştuktan sonra onu teslim olmaya ikna eder. Yekta, Çınar’ı bulup bir yere kapatır ve Ceylin’i de alıp oraya götürür. Yargı 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ceylin, Çınar’ı ve yanındakileri onu korumak suçuyla ihbar ediyor.

Pazar Dizileri 2022

Ceylin Çınar’ı İhbar Ediyor!

Yargı 29. bölüm 1. fragmanında; Ceylin, Yekta’nın kendisini götürdüğü yerde Ilgaz, Pars ve Eren’in Çınar’ı, bağlı olduğu sandalyeden çözmeye çalıştığını görüyor. Hepsinin bir olup Çınar’ı korumaya çalıştığını zannedip polisi arayıp hepsini ihbar ediyor. Ilgaz, tüm öfkesini Çınar’dan çıkarıyor. Aslında, kendisini korumak için kazara Zafer’i öldüren Çınar, bu durumu sakladığı için bu durumlara düşüyor. Yekta ise, zevkle onların nasıl parçalandığını izliyor.

İşte Yargı 29. bölüm 1. fragmanı…

 

YARGI 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Ilgaz, cinayeti Çınar’ın işlediğini ve babasının da onu korumak için kapatmaya çalıştığını anlar. O sırada Ceylin, Ilgaz’ı arar ve ona beğendiği evi ona göstermek istediğini söyler. Ilgaz, gelmeyince Ceylin evi tutar. Annesi ve kardeşiyle beraber evi temizlerler. Ilgaz, doğruca Pars ile Eren’in yanına gidip cinayeti Çınar’ın işlediğini söyler.

Neva, Ilgaz’ın halasının bıraktığı mektubu ona verir. Ilgaz, mektubu okuduğunda babasının intihar edeceğini anlar. Hemen, onun telefonun sinyalinden yerini tespit ettirir. Pars ve Eren’le birlikte babasını, annesinin mezarının başında bulur. Metin, silahı tam kafasına dayamışken Ilgaz ona engel olmaya çalışır. Ama Metin, tetiği çeker.

Merdan, oğlunun böyle bir delilik yapacağını anladığı için silahın içindeki mermileri boşaltmıştır. Çınar, valizini alıp dedesinin gönderdiği bir konteynere gider. Merdan’ın bulduğu adamlar Çınar’ı oraya kilitleyip gece veya sabaha karşı gemiye sevk edileceğini söyler.

Yekta, Çınar’ın peşine taktığı adamdan onun yerini tespit eder. Ilgaz, babasını teslim olmaya razı ettikten sonra hep birlikte Çınar’ın peşine düşerler. Merdan, Ilgaz’ı Çınar’ın kapatıldığı konteynere götürür. Ama Çınar’ı orada bulamazlar. Eren, orada kan izlerine rastlar ve Çınar’ın zorla götürüldüğünü anlar.

Ilgaz, o gece eve hiç gitmez. Kameralardan Çınar’ı takip eden kişiyi bulur. Merdan, o kişiyi tanır ve Ilgaz, adamı sıkıştırınca onun yerini öğrenir. Ceylin, Ilgaz’ın garip konuşmalarından bir şeyler olduğunu anlayıp Adliyeye gider. Orada babasının katili olan adamın serbest bırakıldığını, Ilgaz’ın gerçek katilinin peşine düştüğünü anlar.

Yekta, Ceylin’i arabasına alıp ona babasının katilinin Çınar olduğunu, Metin’in de bunu bilip cinayeti kapatmaya çalıştığını, Ilgaz’ın da bu gerçeği bilip ondan sakladığını söyler. Ceylin, Yekta’nın söylediklerine inanmak istemez. İçeri girdiğinde; Pars, Eren ve Ilgaz’ın eli kolu bağlı olan Çınar’ı kurtarmaya çalıştıklarını görür.

Yargı 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Korkunç Gerçekle Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler